Sınıf değiştirme kararı iptal edilir mi?

hazzy

Femtopat
Daha fazla  
Ben bugün sınıfımı değiştirmek için konuştum ve kabul edildi. Sorun olmazsa pazartesi yeni sınıfıma geçecekmişim. Ama ben şimdi pişman oldum. Yarın gitsem ve bir hafta daha eski sınıfımda kalıp ondan sonra kararımı versem olur mu, yoksa artık çok mu geç?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yani müdür yardımcısı belki iptal edebilir ama zor hocam.

Yani müdür ve müdür yardımcısının direk söyleyeceği cümle Dalga mı geçiyorsun evladım? Diye hitab ettikten sonra eski sınıfına tekrar geçişini iptal ederler. Seni yeni verdikleri sınıftan devam ettirebilirler.

Yani müdür yardımcısı belki iptal edebilir a

Yani nakliniz gerçekleştiği için tekrar nakil yapmayabilirler.

Nakil almadım ki şube değiştirme talebinde bulunduk ve iptal etmek istiyorum. E okulda öğrenci sorgulama belgesinde hala eski şubem var yarın gidip konuşursak vazgeçerler mi? Lütfen birisi açıklasın zaten çok çaresiz duruma düştüm emin olamıyorum sisteme işlenmiş mi yoksa işlenmemiş mi diye.

Nimeti mundar etmişssin. Yılda 1 kez geçis hakkı var diye biliyordum ben.

e-Okul öğrenci sorgulama belgesi şeyinde hala eski şubem var. Sisteme düşmediğinden mi yoksa hala diğer şubeye geçişimi onaylamadıklarından mıdır?

Bilgim yok cumartesi erken saatte gidip konusabılırsınız konusmazsanız pazartesie hallederler. Değişmeden iptal edebilirsiniz belki ama 2 kere değiştireceklerini sanmam

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı