İhtiyaç listesi, ders programı vs. atarlar diye 1 hafta önce falan kurarlar diye düşünüyordum fakat 1 gün kala hâlâ kurulmadı. Okul açıldıktan sonra mı kurulur?
İhtiyaç listesi, ders programı vs. atarlar diye 1 hafta önce falan kurarlar diye düşünüyordum fakat 1 gün kala hâlâ kurulmadı. Okul açıldıktan sonra mı kurulur?
Kanka telefon numaralarını cebrail vahiy ile indirmezse kurulmaz.İhtiyaç listesi, ders programı vs. atarlar diye 1 hafta önce falan kurarlar diye düşünüyordum fakat 1 gün kala hâlâ kurulmadı. Okul açıldıktan sonra mı kurulur?
Numaranız gökten iniyor galiba.İhtiyaç listesi, ders programı vs. atarlar diye 1 hafta önce falan kurarlar diye düşünüyordum fakat 1 gün kala hâlâ kurulmadı. Okul açıldıktan sonra mı kurulur?
Numaranızı nasıl bulmalarını bekliyorsunuz hocam onu anlamadım?
Sınıf grubu dedigin WhatsApp mı? Yüz yüze geldikten sonra kurulur WhatsApp grubu.
Kanka telefon numaralarını cebrail vahiy ile indirmezse kurulmaz.
Numaranız gökten iniyor galiba.
Otomatik grup kuruldugunu gormedim.Hocam sistemde velinin numarası yok mu? Ortaokula başladığım zaman bize numara sorduklarını hatırlamıyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.