Sınıf grubu okul açıldıktan sonra mı kurulur?

Kai4ra

Decapat
İhtiyaç listesi, ders programı vs. atarlar diye 1 hafta önce falan kurarlar diye düşünüyordum fakat 1 gün kala hâlâ kurulmadı. Okul açıldıktan sonra mı kurulur?

İhtiyaç listesi, ders programı vs. atarlar diye 1 hafta önce falan kurarlar diye düşünüyordum fakat 1 gün kala hâlâ kurulmadı. Okul açıldıktan sonra mı kurulur?

Sınıf grubu dedigin WhatsApp mı? Yüz yüze geldikten sonra kurulur WhatsApp grubu.

Numaranızı nereden bulacaklar sorması ayıptır? Yani lisede çok da ihtiyaç listelik bir durum yok. En son 5.sınıfta falan okul öncesi ihtiyaç alışverişine çıktım. Ders programı desen zaten kitap yok bir şey yok elinizde, şu an daha dağıtılmadı. Ders programını bilip bilmemek ne değiştirecek?

Numaranızı nasıl bulmalarını bekliyorsunuz hocam onu anlamadım?

Sınıf grubu dedigin WhatsApp mı? Yüz yüze geldikten sonra kurulur WhatsApp grubu.

Kanka telefon numaralarını cebrail vahiy ile indirmezse kurulmaz.

Numaranız gökten iniyor galiba.

Hocam sistemde velinin numarası yok mu? Ortaokula başladığım zaman bize numara sorduklarını hatırlamıyorum.

Normal bir sınıf grubu için numarayı vermezler sınıfta bir kişi gelir herkesin numarasını alır. Kaydeder gruba ekler.

Bu da genelde ilk hafta içerisinde olur.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı