Sınıf grubunda tartıştığım kişiden özür dilemeli miyim?

  • Konuyu başlatan RPM
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 74
  • Görüntüleme 5B
Hocam, bunu atın geçin:
Ramiz.jpg

Özür dilemenize gerek yok böyle kişilerden. Kazandığı 45K'ya bir Türkçe öğretmeni tutsa iyi olacak.
 
Son düzenleme:
Arkadaş olmasanız bile özür dile. Her insan hata yapabilir, önemli olan hatayı düzeltmek için ne kadar çaba sarf ettiğindir. Gereksiz çıkışmışsın, hatanı kabul edip konuş.

Ayrıca özür dilemek erdemliktir, insan ilişkilerinde de bağları kuvvetlendirir.
 
Yazışmaları okumasaydım iyiydi, ortalarda özür dilenecek bir şey yok gibi.

Ama gereksiz uzatmışsın...

45K nasıl kazanmış merak ettim, bir ihtimal yalan...

Whatsapp bunun için kullanmıyorum, sadece dersleri ve sınavları sorar geçerim...
 
Hocam nasıl desem, arkadaş biraz egolu gibi. Bir iki bilgi verdin diye senden çok şey biliyorum diye yanıt yapmış. Ama sen de gereksiz üstelemişsin. İstersen özür dile.
 
Lisede düzgün bir arkadaşa denk gelebilirsen zaten yat kalk dua et bence. Lise 1'de iken ben de böyleydim, ortaokulda pek başarılı olamamıştım arkadaş konusunda. Lisede ilk 2 sene bayağı arkadaş edinip 3. senesinde hepsi ile bağımı kestim, şu anda hiçbiri ile görüşmüyorum. Yazım kurllarına önem veriyorsun ve gayet de iyi bir şekilde tartışmışsın. Fakat bu şahsiyetler eleştirilmeye açık değil hatta sen hiçbir şey yapmazsan bile bunu bir sorun olarak görüp sana sataşmaya başlarlar. Okula gittiğinde sana sorun çıkartmak isteyecek bir insan olduğunu iddia edebilirim. Şehrinin en iyi okuluna gitmediğin taktirde lise mantıklı insanların toplandığı bir ortam değil. Aptal aptal insanların beyinlerini bırakıp hayatını riske atacak hareketler sergilediği, kimseye saygı duymadığı ve havalı olma çabası ön planda olan insanların yeridir lise. Böyle bir insan olmak istemiyorsan ve etrafın bu insanlar ile çevrili ise yapman gereken şey buna katlanmaktan başka bir şey değil çünkü başka bir şansımız yok. Kendine bir hobi edinip kendini bu şekilde tatmin etmeni önerir hayatında başarılar dilerim.
 
Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı