Sınıf Listesindeki Kişileri Öğrenme

Kanka inşallah aynı sınıfa düşersin ama müyüz ayrı yazılır haberin olsun. Bu arada liseli bir arkadaşımızsan ya da üniversite 1 falansan veyahut da Türk dili dersini daha verememişsen aklında bulunsun belki birkaç soruda işine yarayabilir.

Konu 2017 lutfen konuyu gun yuzune cikarmayiniz kisacasi konu kapanmistir.

EBA hesabım yok kayıt ol tuşuna basınca hiçbir şey olmuyor nasıl hesap açacağım?
Valla ben de kardeşime açmak istedim ama açmayalım diye uğraşmışlar resmen. Dediğiniz gibi oldu. Sonra nasıl oldu bilmiyorum ama veli/öğretmen gerek kalmadan şifre almıştık. Yapamadıysanız velinizden veya öğretmenizden tek kullanımlık şifre isteyip giriş yapabilirsiniz. Giriş yaptıktan sonra kendiniz istediğiniz şifreyi yaparsınız değiştirerek.

Hocam konu sahibi muhtemelen üniversitede şu an.
Olabilir.
Buarada ebada gözükmüyor bizde.
Bu aşamaları takip ederek görebilmeniz lazım. Bu arada yazım kurallarına dikkat edin. Uyarı alabilirsiniz.
  1. Menüden aşağıdakine tıklayın.
    Ekran görüntüsü 2023-08-27 173012.png
  2. Sınıfınız karşınıza çıkmış olmalı. Sınfınıza tıklayın. (Örnek aşağıdadır.)
    Ekran görüntüsü 2023-08-27 173019.png
  3. Üyeler seçeneğine tıklayın.
    Ekran görüntüsü 2023-08-27 173027.png
  4. Burada sınıf arkadaşlarınız, katılmışsa okul idarecileri ve öğretmenleriniz çıkacaktır.
    Ekran görüntüsü 2023-08-27 173034.png

Olabilir.

Bu aşamaları takip ederek görebilmeniz lazım. Bu arada yazım kurallarına dikkat edin. Uyarı alabilirsiniz.
  1. Menüden aşağıdakine tıklayın.
    Eki Görüntüle 1919854
  2. Sınıfınız karşınıza çıkmış olmalı. Sınfınıza tıklayın. (Örnek aşağıdadır.)Eki Görüntüle 1919855
  3. Üyeler seçeneğine tıklayın.
    Eki Görüntüle 1919856
  4. Burada sınıf arkadaşlarınız, katılmışsa okul idarecileri ve öğretmenleriniz çıkacaktır.Eki Görüntüle 1919857
Yok knkm bizim grup yok daha .

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı