9. sınıf konularını öğrenme

Peki, bu saatler aralıklı olursa bir problem olur mu sence? Mesela birkaç saat sabah, birkaç saat akşam.
Bence en güzeli bu şekilde olur. Öğlen 1 gibi oturup 3 saat çalışıp molalarla birlikte saati 5 etmenin yorgunluğu vardır. Ek olarak da kısa molalar verileceği için verim git gide düşer. Örneğin 4 saat çalışmaya karar veren birisi sabah 2 öğlen 2 veya sabah 2 öğlen 1 akşam 1 yapabilir.

Merhaba, 9. sınıfa yeni geçtiğimde çok önemsememiştim. Şu an 9. sınıf bitti ve neredeyse hiçbir konu bilmiyorum. Karar değiştirdim, çalışmak istiyorum ama geç kalmış olabilirim diye düşünüyorum.

Sizce düzeltebilir miyim konuları düzenli çalışırsam?

Düzenli çalışma ile olur hocam. Benim de böyle bir planım var.

Çok çok rahat bir şekilde yazın halledersin. Matematik ağırlıklı çalışmaya bak arkadaşın dediği gibi. Hangi bölümü seçeceksin bilmiyorum ama Türkçe yerine Fizik-Kimya-Biyoloji bak. Diğer derslere bakmana gerek yok

Meslek olarak yazılım mühendisliği ya da siber güvenlik uzmanı istiyorum benzer şeyler sanırım zaten. Tercihte sayısal seçeceğim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı