Sınıf öğretmenliği kazanabilir miyim?

garfield63

Hectopat
Merhaba, şu an 11.sınıfım ve YKS sınavına hazırlanıyorum dersem yalan olur. Pek çalıştığım yok. Her hafta gittiğim dershane deneme yapıyor. TYT sınavından ortalama 45-55 arasında gidip geliyorum. Sadece 1 defa 57 net yaptım. AYT sınavında ise ortalama 20-30 arası yapıyorum.
Not:11.sınıf olduğum için normalde AYT girmemem lazım ama ben hep AYT sınavına giriyorum. Sormak istediğim şu ben çok ders çalışmayı seven birisi değilim.
Sizce 1.5 yıl içerisinde bu netleri istediğim bölüme yettirebilir miyim?
İstediğim bölüm hukuk veya sınıf öğretmenliği(daha çok istiyorum)

Kararlılık ile çalışıp sabırla emek verip sonucu beklemekten başka çaren yok. Müneccim yok sonuçta soruna cevap verebilecek, sorunun cevabı yok çünkü. Hedefini belirleyip çabalamaktan başka yapman gereken pek bir şey yok bu konu ile ilgili.

Not: Daha düşük seviyelerden full'e yakınlara gelenleri gördüm geçmiş senelerde.

Bence yaparsın önünde daha 1.5 sene var hukuk da kazanırsın. Sen yeter ki iste yaparsın.

Merhaba, şu an 11.sınıfım ve YKS sınavına hazırlanıyorum dersem yalan olur. Pek çalıştığım yok. Her hafta gittiğim dershane deneme yapıyor. TYT sınavından ortalama 45-55 arasında gidip geliyorum. Sadece 1 defa 57 net yaptım. AYT sınavında ise ortalama 20-30 arası yapıyorum.
Not: 11.sınıf olduğum için normalde AYT girmemem lazım ama ben hep AYT sınavına giriyorum. Sormak istediğim şu ben çok ders çalışmayı seven birisi değilim.
Sizce 1.5 yıl içerisinde bu netleri istediğim bölüme yettirebilir miyim?
İstediğim bölüm hukuk veya sınıf öğretmenliği(daha çok istiyorum)

Çalışmadığınız sürece netlerin artmasını beklemek pek mantıklı değil. Önünüzde 1.5 sene var, ortalama temeliniz varsa bile bir şeyler yapabileceğinizi düşünüyorum. Şu anda TYT çalışamıyorsanız bile en azından 11. sınıf derslerini düzgün öğrenin. Yazın da TYT eksiklerinizle uğraşırsınız. Bildiğim kadarıyla sınıf öğretmenliği için derece felan gerekmiyor zaten.

@byilkeryilmaz, teşekkür ederim. Ders çalışsam bile ilerlediğimi hissetmiyorum. Sizce bu neden olabilir?

Bence çalıştığının karşılığı denemelerde falan somut olarak göremediğin için ilerlediğini hissetmiyorsundur ama gerçekten çalışmaya çok iyi yerden başlamışsın ve 1.5 senen var bence ilk sıraları tutturursun çalıştığının en büyük karşılığını o zaman alırsın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı