KurutulmuşTraşKöpüğü
Femtopat
Daha fazla
Öncelikle mezun olmuş deneyimli hocalarımız cevaplarsa çok memnun olurum. Mezun oldum ve 54K EA yaptım. Önce YBS düşünüyordum sonra işletme iktisada döndüm. Tercihlerimide yaptım. Ama hala sürem var ve tam içime sinmedi. İşletme okursam işsiz mi kalırım düşük maaşla mı çalışırım? Bölümü sever miyim net değil bunlar. Bir de tatil falan ne kadar olur bilmiyorum. Ama sonra düşündüm çocuklarla iyi anlaşırım. Normalde asosyal biriyim. Tabii bu çok benim elimde değil doğuştan. Büyük insanlarla iletişimde zorlanırım ama çocuklara normalde de bazen kuran dersi vesaire veririm. Şefkatliyim. Ve biraz rahat bir insanım. Yani rahat bir meslek olması da beni cezbetti. Öğretmenlikler arasındanda en okunabilirlerden. Ama atanma mevzusu KPSS vs hiç bilmiyorum. Mesela ben bunu okudum ta doğuya atanmak istemem. Bir de maaşı falan ne kadar olur. Atanmak kolay mı? Atanamazsam o yıl Full işsiz mi kalmış olurum. Bir sürü sorular var aklımda. Bu arada okursam eğer Marmara okurum. Bilgilendirirseniz sevinirim.
Son düzenleyen: Moderatör: