Sınıfça para toplayıp öğretmene bilgisayar almak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hayatımda duyduğum en saçma olay. Hayır tabi ki yasal değil. Sizden kimse zorla paranızı alamaz. Hele böyle boş bir sebepten. Birde vermek zorundasınız falan kendini ne sanıyor anlamadım. Öğretmeniniz çocuk değil kendi ihtiyaçlarını kendi giderebilir.

Öğretmenin durumu yetmiyor da velilerin ki yetiyor mu? Bunu da düşünün bence. Koskoca kadının ihtiyaçlarını veliler mi giderecek yani?
Arkadaşım "boş sebep" demişsin. Öğretmenin bilgisayarı yok ve bu insanlar çocukları hayata hazırlıyor evlerinde oturup saatlerce ders anlatıyorlar. Sen bu fikirdesin ve imzanda RTX 2060 yazıyor o nasıl olacak? Demek ki mevzu durum falan değil direkt art niyet ile yazıyorsunuz. Bu arada öğretmen tanıdığım yok ve kendim de öğretmenlikle ilgili herhangi bir şey okumuyorum bunu da belirteyim ama yaptığınız gerçekten ayıp.

ÖĞRETMENLERE VE EĞİTİME BU KADAR DÜŞMAN OLAN BİR MİLLETTEN HİÇBİR ŞEY BEKLEMİYORUM NE HALİNİZ VARSA GÖRÜN DİYORUM BAŞKA DA BİR ŞEY DEMİYORUM BÖYLE DEVAM.

Şaka gibisiniz bu kadar ölücülük olmaz. Öğretmenin maaşı olması laptop alabileceği durumda olduğu anlamına gelmiyor ki. Sınıf bütçesi falan da dediğine göre muhtemelen ilkokullu falansın yani bu yaştan böyle para hesaplarını bırak kafayı yersin ileride.

Bütçen yoksa bir şey diyemem ama bütçen var ve utanmıyorsan; gruba, ben para vermiyorum yazabilirsin.
Farkındaysan maaşı 5000 TL en kötü böldürüp yetiyor.

Bu ülkenin nerdeyse yarısı asgari ücrete talim etmekteyken 2 asgari ücrete yakın maaş alan birisi gitsin alsın ihtiyacı olanı. Kimse keriz değil alamıyorsa veya almıyorsa yerine binlercesi var. Benim babamda öğretmen benim bilgisayarımı sağolsun Sinerji sayesinde kullanamadığımız için babama 6 taksitle Teknosa'dan 1100 liraya tablet aldık sorun ortadan kalktı.

Arkadaşım "boş sebep" demişsin. Öğretmenin bilgisayarı yok ve bu insanlar çocukları hayata hazırlıyor evlerinde oturup saatlerce ders anlatıyorlar. Sen bu fikirdesin ve imzanda RTX 2060 yazıyor o nasıl olacak? Demek ki mevzu durum falan değil direkt art niyet ile yazıyorsunuz. Bu arada öğretmen tanıdığım yok ve kendim de öğretmenlikle ilgili herhangi bir şey okumuyorum bunu da belirteyim ama yaptığınız gerçekten ayıp.

ÖĞRETMENLERE VE EĞİTİME BU KADAR DÜŞMAN OLAN BİR MİLLETTEN hiçbir şey BEKLEMİYORUM NE HALİNİZ VARSA GÖRÜN DİYORUM BAŞKA DA BİR şey DEMİYORUM BÖYLE DEVAM.

Benim ekran kartımla öğretmene alınacak. ekran kartının ne alakası var? Öğretmenlerden nefret falan etmiyorum. sözlerimde de art niyet yok. O öğretmen sana o bilgileri öpücük karşılığında öğretmiyor. O da öğrettiği bilgilerin karşılığını alıyor.

Öğretmenin durumu yok da, hiç velileri düşünüyor musunuz? Velilerin durumunun olduğunu nereden biliyorsunuz? Belki adam evine ekmeği bile zor götürüyor. Sen şimdi o veliye 200 lira ver, öğretmene laptop alacağız, vermek zorundasın diyebilir misin?

Buna kimsenin hakkı yok. Ayrıca eminim ki çoğu veliden fazla para alıyordur o öğretmen. Yaptığınız duyar çok boş.

Son düzenleyen: Moderatör:
2 çocuğu varsa ev kira ise o 5000 liradan geriye 100 200 TL ya kalır ya kalmaz. 5000 TL para mı?
Allahım duyara gel çıldıracağım. Kardeşim tamam hadi o hocanın durumu yok velilerin durumu var mı sordun mu? Oldu 2 çocuğu var diye kirasına da ortak olsunlar. Faturalarını falan beraber ödesinler. Böyle saçma şey mi var?

Benim ekran kartımla öğretmene alınacak ekran kartının ne alakası var? Öğretmenlerden nefret falan etmiyorum sözlerimdede art niyet yok. O öğretmen sana o bilgileri öpücük karşılığında öğretmiyor. O da öğrettiği bilgilerin karşılığını alıyor. Öğretmenin durumu yokta hiç velileri düşünüyor musunuz? Velilerin durumunun olduğunu nereden biliyorsunuz? Belki adam evine ekmeği bile zor götürüyor. Sen şimdi o veliye 200 lira ver öğretmene laptop alacağız vermek zorundasın diyebilir misin? Buna kimsenin hakkı yok. Ayrıca eminim ki çoğu veliden fazla para alıyordur o öğretmen. Yaptığınız duyar çok boş.

Senin ekran kartınla bir alakası yok senin paran var ama senin başına böyle bir şey gelse yine vermezsin çünkü pintisiniz. Bizim zamanımızda sınıf için gerekli bütün araçları (Projeksiyon, bilgisayar) hep beraber alırdık buna öğretmen de dahil. Durumu olmayan da belirtirdi onun payına düşeni çıkartırdık. Bu arkadaşın gerçekten 150 TL'si yoksa çocuğun eğitimine verecek, o zaman zaten vermesin.

Senin ekran kartınla bir alakası yok senin paran var ama senin başına böyle bir şey gelse yine vermezsin çünkü pintisiniz. Bizim zamanımızda sınıf için gerekli bütün araçları (Projeksiyon, bilgisayar) hep beraber alırdık buna öğretmen de dahil. Durumu olmayan da belirtirdi onun payına düşeni çıkartırdık. Bu arkadaşın gerçekten 150 TL'si yoksa çocuğun eğitimine verecek, o zaman zaten vermesin.
Cidden sabah sabah gülmemek için kendimi zor tutuyorum. Senin bahsettiğin projeksiyon olayında öğretmene değil tüm sınıfa alınırdı. Ona tabi ki para verecekler. Çünkü o genel ihtiyaç. Ama öğretmene laptop alma öğretmenin kişisel ihtiyacını karşılamaktır.

Öğretmende maaş alıyor velide maaş alıyor. Niye ikiside maaş alırken sen gidip öğretmenin kişisel ihtiyacını karşılayasın ki? Öğretmen maaşını öpücükle mi alıyor? O da para alıyor. Neden kendi ihtiyacını kendi parasıyla karşılamıyor da velilerden karşılıyor.

Adama bak ya duyar kasa kasa beni bi Allahın belası yapmadığı kaldı.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı