Sınıfımdan neftet ediyorum

Katılım
8 Temmuz 2020
Mesajlar
316
Bir okuldan şans olmadı. Ne ilkokuldan ne ortaokuldan ne liseden. Mahalle abisi gibi kekolar var sınıfta. Hiç sevmiyorum. Arada bulaşıyorlar bir de ortamda yapmışlar saçma saçma konuşuyorlar. Muhabbetleri bile dinlecek seviyede değil. Ne bileyim bizimle hiç muhabbet etmiyorlar. Kısaca dengim değil. Benim hayalim dengim olan benim kafada olan saygıyı aşmayan insanlar birlikte aktivite yapabileceğimiz insanlar arıyorum bize de artistler gelir.

Bir de ezikleyen tipler kendileri mükemmel ya bize bulaşıyorlar.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Özgüven, özgüven ve özgüven. Diyeceğim bu kadar.
Özgüven demekle olmuyor. Özgüven çok çok genel bir varlık. İnsanlar özgüveni tanımlayamıyor çünkü özgüvensizliğin sebebini kendilerinde arıyorlar. Özgüvensizlik hissi diye birşey yok biyolojik, hormonsal, zihinsel, psikolojik veya düşünce yapısındaki bir problem olduğu için kendini geri planda tutmak var. Özgüven koskocaman bir balon.

Deminde abim beni ağlattı zor ya vallahi kim olursa olsun zor galiba insanlardan hiçbir zaman şansım olmayacak her zamanda yalnız olacak gibi bize kız bile bakmaz gibi.
Hayatı öğrenmeye bak ve demiş olduğum gibi eğer ezik hissediyorsan ve bu çok acıtıyorsa bunun tek çözümü ezikliği mahvetmektir. Bu da kaybedecek hiçbir değerin yokmuş gibi hareket etmek demektir. Yani önündeki tüm kaygıları kaldır ve bir şeyler yap demektir. Yaptığın şeye odaklanıp onu yaptığından şüphe etmemen demektir. Bir şeyler dene, eğer onlar zorbaysa sende zorba ol be gülüm, canım ciğerimsin bak yapma böyle. Hayatta yolunu bulmak istiyorsan kötü deneyimlerini bile bir öğretici olarak kabul etmelisin.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı