2. Doz aşımı oldum.Bizim de sınıfımız kapandı ve bize 5 gün sonra yaptırırsanız gerçek sonuç çıkar dendi, 14 gün okula gitmemeli ama 5. günde test yaptırabilir.
Siz aşılı mısınız?
2. Doz aşımı oldum.Bizim de sınıfımız kapandı ve bize 5 gün sonra yaptırırsanız gerçek sonuç çıkar dendi, 14 gün okula gitmemeli ama 5. günde test yaptırabilir.
Siz aşılı mısınız?
Hocam bu ciddiye alınmıcak birşey değil ailenize durumu anlatın aşı olunca ölümsüz olmuyorsun sadece hastalığı az bir şekilde geçirme şansın artıyor.Mümkün değil, ailem ciddiye almıyor biz aşı olduk diyor.
Aileniz ve Siz'i kast etmiyorum daha çok dışarıdaki kişileri.
Çalışan insanlar korona olurlarsa onların başı yanabilir.
Sonuçta korona çok rahat yayılan bir şey.
Hocam bu ciddiye alınmayacak bir şey değil ailenize durumu anlatın aşı olunca ölümsüz olmuyorsun sadece hastalığı az bir şekilde geçirme şansın artıyor.
Ben evhamlı olduğumdan onlara bir şey söylemekten utanıyorum, evhamlılık yapıyorsun bir şey olmaz diyorlar.
Bunu onlarda biliyor fakat yine de okula götürürler, belki 2 gün içerisinde daha çok belli olursa belirtilerim götürmezler.
Doktora ailen olmadan gitmek için 18 yaşından büyük olmak gerek diye biliyorum, böyle bir kural olmasa bile gidemem. Israrcı olmamda işe yaramaz.Umarım bir sıkıntı olmadan atlatırsınız ama gene de ısrarcı olmanız daha iyi, imkanınız varsa tek başınıza gidip de yaptırabilirsiniz.
Test yaptırmadan önce başı ağrıyordu ve ateşi vardı yine de okula geldi, ben de onla çok temasta bulundum o da diğer kişiler ile. Şu an başım ağrıyor gibi biraz, korona olmaktan korkuyorum. Okulların açılmasını istiyordum ama böyle değil. En az 3 koronalı var sınıfta şu an.
panik yapma sakın çok insan gelip geçirdi benim mahallemde gençlere birşey olmuyor yüzde 99 diyim takıntı yapma kaptıysan bile iyileşmek için hazırla kendini olanla ölene çağre yok o yüzden mecburen kendini topla.Doktora ailen olmadan gitmek için 18 yaşından büyük olmak gerek diye biliyorum, böyle bir kural olmasa bile gidemem. Israrcı olmamda işe yaramaz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.