Sınıfta benden şikayetçi olanlar var ve tutanak tutacaklar

Müdür yardımcısı babamın arkadaşı,Anlatırım olayı sence ne der ?
Bence yırtarsın sana birkaç bir şey söyler gönderir.
Hocam bana tutanak tuttu flashının içindeki yazılımı aldığımız için müdür yardımcısısına izah ettim olayı sonra bir sıkıntı olmadı.
Müdür yardımcısı babamın arkadaşı,Anlatırım olayı sence ne der ?
Bir şey demez.

Reis gerçekten fazla takıyorsun. Birincisi, aldığın şeyler önemli şeyler değil ikincisi, şaka maksatlı yapmışsın, yaptığın şey doğru değil ceza alınacak nitelikte değil.

Bırak kim dilekçe yazacaksa yazsın öyle lafta olmuyor bu işler, bırak işsiz değillerse dilekçe yazsınlar olayı izah edersin. Ne olabilir en fazla? Hocam, şaka amaçlı yapmıştım yaptığımın yanlış olduğunun farkındayım, özür dilerim dersin bitti gitti. Ne sanki?

Reis gerçekten fazla takıyorsun. Birincisi, aldığın şeyler önemli şeyler değil ikincisi, şaka maksatlı yapmışsın, yaptığın şey doğru değil ceza alınacak nitelikte değil.

Bırak kim dilekçe yazacaksa yazsın öyle lafta olmuyor bu işler, bırak işsiz değillerse dilekçe yazsınlar olayı izah edersin. Ne olabilir en fazla? Hocam, şaka amaçlı yapmıştım yaptığımın yanlış olduğunun farkındayım, özür dilerim dersin bitti gitti. Ne sanki?
Bencede.

Kanka önce den de böyle olaylar oluyordu şimdi beni gördüler beni süçluyorlar

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı