Sınıfta beni sinirlendirmeye çalışıyorlar

kağan cengiz

Centipat
Katılım
21 Mart 2021
Mesajlar
11
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba.
Öncelikle Bahçeşehir koleji lise 1'e gidiyorum ama sınıfta sürekli beni sinirlendirmeye çalışıyorlar. Bende umursamıyor gibi yapıyorum ama daha çok yapıyorlar. Tavsiye verebilir misiniz? Teşekkürler.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Takma. Takmayarak sende onları sinir edebilirsin, ben bu taktiği kullanıyorum. İşe yarıyor. Daha da yaparlarsa öğretmenine söyleyebilirsin hocam. Birde ne deyip sinir ediyorlar?
 
Umursamıyor gibi yapma, direk umursama. Görmezden gelemiyorsan müdür yardımcısına söyle.
 
Birader sinir eden birisini bahçede veya tenha bir yerde yakala yakasından tut ve bir daha beni rahatsız ederseniz bu sefer ki gibi tatlı bir uyarıyla cevap vermek yerine farklı şekilde davranırım diye sert bir şekilde uyar. Ha hocaya şikayet ederse de deki bunlar beni sürekli rahatsız ediyorlardı hocam bende arkadaşı uyardım sadece burada suçlu birisi varsa oda bu arkadaşlar de. Amaç seni rahatsız etmekten çekinsinler.
 
Disiplin yerse sıkıntı. Sicile işlenir gelecekte bir işe gireceği zaman sıkıntı yapabilir. Kavga çıkarmadan gözdağı verirse daha iyi olur.
İlk şikayet etsin hala gereken yapılmıyorsa kavga çıkarsın. Disiplin yemesi de disiplin kurulundaki hocalara bağlı. Ama dediğim gibi şikayet etsin ilk, yoksa kavga çıkartırsa suçlu duruma o düşer. Bu arada hocam bu tipleri güzel pataklamak lazım umursamıyormuş gibi yapmak işe yaramaz, alttan almak ezikliktir.
 

Geri
Yukarı