Daha fazla
Çok havalı.
Kesinlikle öyle.Genelde kızlar onları çekici bulsun diye getiriyorlar. Kızlar genelde kendi halinde olan erkekleri değil de it serseri olanını seviyor.
O da bir şey mi? Burada ki okullarda uyuşturucu, sigara içenler var.
Böyle şeyler gerçek miydiHocam ben okulda gizli istihbarat yapıyorum müdür ile okulun hepsi ile yakınım içlerini biliyorum hepsini temizledim sayılır 2 yıldır belgelere boğuluyorum dikkat çekmesin diye farklı ekinlikler altında veriyor odüller
Evet aramizdaki ispitçi benim alayım soruları![]()
Böyle şeyler gerçek miydi?
Kulağınız çok çınlıyor muHocam ben okulda gizli istihbarat yapıyorum müdür ile okulun hepsi ile yakınım içlerini biliyorum hepsini temizledim sayılır 2 yıldır belgelere boğuluyorum dikkat çekmesin diye farklı ekinlikler altında veriyor odüller
Evet aramizdaki ispitçi benim alayım soruları![]()
Kulağınız çok çınlıyor mu?
Allahın işiYoo öyle planlar yapıyorum ki birinin şikayet edeceği akıllarından geçmiyor.
Yani mesela çantasında bir şey var o gün arama yaptırıyorum![]()
Dikkat et bir gün ispitleyeceğim diye okul çıkışına denk gelme ağır dayak yersinYoo öyle planlar yapıyorum ki birinin şikayet edeceği akıllarından geçmiyor.
Yani mesela çantasında bir şey var o gün arama yaptırıyorum![]()
Allah'ın işi. Allah'tan arkadaş ortamım iyi de böyle ispitlemek gereken tipler yok.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.