Sınıfta kalacağım, ne yapmalıyım?

Elektriğe elektrikli malzemelerin tamirine veya sanayi elektrik bölümlerine ilgim var o tarafamı yönelsem ne diyosunuz?

Yani açığa geçip.

Bunu sen bilebilirsin. Ciddi kaygıların varsa ailenle otur konuş. Kimseye akıl verecek konumda değilim yanlış anlama ama bu tür konuları gördüğümde üzülüyorum kimsenin kötü olmasını istemiyorum. Hayat her geçen gün zorlaşıyor ve zorlaşmaya devam edecek. Hayat lise çağlarında biraz laylaylom havasında akıyor. Diyorsunuz ki liseyi bir bitirsem, sonra üniversiteyi kazansam, sonra üniversite travmaları ve üniversiteyi bir bitirsem her şey daha iyi olacak sanılıyor. Ama üniversiteyi bitirdiğinizde elinizde sadece bir diplomanız olacak fazlası değil.
Neyse fazla uzatmıyorum, ne yaparsanız yapın yaptığınız şeyin farkında olun.

Bunu sen bilebilirsin. Ciddi kaygıların varsa ailenle otur konuş. Kimseye akıl verecek konumda değilim yanlış anlama ama bu tür konuları gördüğümde üzülüyorum kimsenin kötü olmasını istemiyorum. Hayat her geçen gün zorlaşıyor ve zorlaşmaya devam edecek. Hayat lise çağlarında biraz laylaylom havasında akıyor. Diyorsunuz ki liseyi bir bitirsem, sonra üniversiteyi kazansam, sonra üniversite travmaları ve üniversiteyi bir bitirsem her şey daha iyi olacak sanılıyor. Ama üniversiteyi bitirdiğinizde elinizde sadece bir diplomanız olacak fazlası değil.
Neyse fazla uzatmıyorum, ne yaparsanız yapın yaptığınız şeyin farkında olun.

Sınıfta kalırsam oto eleketriği yapacağım.

Açığa geçip.

İlk çıraklık eğitimine oradan sanayideki oto elektriğe.

Sınıfta bende kaldım sınıfta kalmak çokta kötü bir şey değil dünyanın sonu değil herhangi bir suç islemedin sadece sisteme kurban gittin 1 hafta evdekilerle uğraşırsın sonra alışır önüne bakarsın ben baktım 2 hafta sonra üniversiteden mezun oluyorum

Arabalar gerçekten çok hoşuma gidiyor ve ilgimi çekiyor.

Sınıfta bende kaldım sınıfta kalmak çok da kötü bir şey değil dünyanın sonu değil herhangi bir suç islemedin sadece sisteme kurban gittin 1 hafta evdekilerle uğraşırsın sonra alışır önüne bakarsın ben baktım 2 hafta sonra üniversiteden mezun oluyorum.

Ama o duyguyu yaşamak istemiyorum çok onur kırıcı.

Diyorum çalışayım ama 2. dönem 60 getirebileceğimi üzülerek sanmıyorum.

Bir de aileyle uğraşma kısmı var iki de bir sınıfta kaldın diyecekler sana ne diyemeceğimden dolayı (akrabalara)

Ama sanayiye gitceğim zaman hayatım sönüyor gibi gençlik bitiyor hayata atılıyorsun gençliği yaşayamıyorsun işin kötü yanı o kanka ondan kaygılanıyorum benim hiç eğlenmeye zamanım olmayacak diye.

Bir de aileyle uğraşma kısmı var iki de bir sınıfta kaldın diyecekler sana ne diyemeceğimden dolayı (akrabalara)

Ama sanayiye gitceğim zaman hayatım sönüyor gibi gençlik bitiyor hayata atılıyorsun gençliği yaşayamıyorsun işin kötü yanı o kanka ondan kaygılanıyorum benim hiç eğlenmeye zamanım olmayacak diye.

Okul değiştir, hiçbir şey olmamış gibi devam et.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı