Eirene.00 Femtopat Katılım 19 Haziran 2024 Mesajlar 59 Çözümler 2 25 Haziran 2024 #31 Arel1 dedi: Gidemedim hocam, MEB iletişim merkezi ile görüştüm ve geçmezsin deyince daha uğraşmadım. Genişletmek için tıkla... Hocam ne zaman iletisime geçtinizki?
Arel1 dedi: Gidemedim hocam, MEB iletişim merkezi ile görüştüm ve geçmezsin deyince daha uğraşmadım. Genişletmek için tıkla... Hocam ne zaman iletisime geçtinizki?
Arel1 Hectopat Katılım 30 Haziran 2022 Mesajlar 3.480 Çözümler 2 25 Haziran 2024 #32 Eirene.00 dedi: Hocam ne zaman iletisime geçtinizki? Genişletmek için tıkla... 2 gün önce.
İ İmamic Hectopat Katılım 5 Şubat 2023 Mesajlar 1.173 Yer düzce 27 Haziran 2024 #33 CİMER'e sordum, geçebiliryorsunuz.
Arel1 Hectopat Katılım 30 Haziran 2022 Mesajlar 3.480 Çözümler 2 27 Haziran 2024 #34 İmamic dedi: Eki Görüntüle 2234017 CİMER'e sordum, geçebiliryorsunuz. Genişletmek için tıkla... Hocam biraz önce yeniden görüştüm meb destek hattı ile. İlk seneden sadece 9. Sınıflar geçebiliyor. 10. ve üstü sınıflar geçiş sağlayamıyor.
İmamic dedi: Eki Görüntüle 2234017 CİMER'e sordum, geçebiliryorsunuz. Genişletmek için tıkla... Hocam biraz önce yeniden görüştüm meb destek hattı ile. İlk seneden sadece 9. Sınıflar geçebiliyor. 10. ve üstü sınıflar geçiş sağlayamıyor.
İ İmamic Hectopat Katılım 5 Şubat 2023 Mesajlar 1.173 Yer düzce 27 Haziran 2024 #35 Arel1 dedi: Hocam biraz önce yeniden görüştüm MEB destek hattı ile. İlk seneden sadece 9. sınıflar geçebiliyor. 10. ve üstü sınıflar geçiş sağlayamıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam ben belirttim 11. sınıf olduğumu. Herkese farklı bir şey diyorlar.
Arel1 dedi: Hocam biraz önce yeniden görüştüm MEB destek hattı ile. İlk seneden sadece 9. sınıflar geçebiliyor. 10. ve üstü sınıflar geçiş sağlayamıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam ben belirttim 11. sınıf olduğumu. Herkese farklı bir şey diyorlar.
Arel1 Hectopat Katılım 30 Haziran 2022 Mesajlar 3.480 Çözümler 2 27 Haziran 2024 #36 İmamic dedi: Hocam ben belirttim 11. sınıf olduğumu. Herkese farklı bir şey diyorlar. Genişletmek için tıkla... Bende 11.sınıf olduğumu söyledim yok diyor. Son gelen bakandan sonra düzen çok değişti. Bu şekilde sistemin sonu pekte iyi bir yere varmayacak gibi.
İmamic dedi: Hocam ben belirttim 11. sınıf olduğumu. Herkese farklı bir şey diyorlar. Genişletmek için tıkla... Bende 11.sınıf olduğumu söyledim yok diyor. Son gelen bakandan sonra düzen çok değişti. Bu şekilde sistemin sonu pekte iyi bir yere varmayacak gibi.
Eirene.00 Femtopat Katılım 19 Haziran 2024 Mesajlar 59 Çözümler 2 27 Haziran 2024 #37 İmamic dedi: Hocam ben belirttim 11. sınıf olduğumu. Herkese farklı bir şey diyorlar. Genişletmek için tıkla... Aynı şekilde bende 10.sınıf olduğumu belirttim bana da geçebilirsiniz dedi.
İmamic dedi: Hocam ben belirttim 11. sınıf olduğumu. Herkese farklı bir şey diyorlar. Genişletmek için tıkla... Aynı şekilde bende 10.sınıf olduğumu belirttim bana da geçebilirsiniz dedi.
Rowaulf Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Haziran 2020 Mesajlar 4.787 Makaleler 8 Çözümler 57 Yer Adana Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 5500, B450M-K, RTX 3050, 8+8 3000Mhz 16GB RAM, Corsair K60 RGB Pro Low Profile klavye, Redmi Note 13 Pro telefon. Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2024 #38 Eirene.00 dedi: Aynı şekilde bende 10.sınıf olduğumu belirttim bana da geçebilirsiniz dedi. Genişletmek için tıkla... Arel1 dedi: Bende 11.sınıf olduğumu söyledim yok diyor. Son gelen bakandan sonra düzen çok değişti. Bu şekilde sistemin sonu pek de iyi bir yere varmayacak gibi. Genişletmek için tıkla... İmamic dedi: Hocam ben belirttim 11. sınıf olduğumu. Herkese farklı bir şey diyorlar. Genişletmek için tıkla... Son durum nedir arkadaşlar? Eylül ayına 1 ay kaldı hepimiz gerginiz.
Eirene.00 dedi: Aynı şekilde bende 10.sınıf olduğumu belirttim bana da geçebilirsiniz dedi. Genişletmek için tıkla... Arel1 dedi: Bende 11.sınıf olduğumu söyledim yok diyor. Son gelen bakandan sonra düzen çok değişti. Bu şekilde sistemin sonu pek de iyi bir yere varmayacak gibi. Genişletmek için tıkla... İmamic dedi: Hocam ben belirttim 11. sınıf olduğumu. Herkese farklı bir şey diyorlar. Genişletmek için tıkla... Son durum nedir arkadaşlar? Eylül ayına 1 ay kaldı hepimiz gerginiz.
Arel1 Hectopat Katılım 30 Haziran 2022 Mesajlar 3.480 Çözümler 2 8 Ağustos 2024 #39 Rowaulf dedi: Son durum nedir arkadaşlar? Eylül ayına 1 ay kaldı hepimiz gerginiz. Genişletmek için tıkla... Yeni karar yayınlanmadı henüz hocam. Kayıtlar açılsın bakalım ne olacak. Bir yerlerde bakan istifa edecek diye duymuştum ama kesinmi bilmiyorum.
Rowaulf dedi: Son durum nedir arkadaşlar? Eylül ayına 1 ay kaldı hepimiz gerginiz. Genişletmek için tıkla... Yeni karar yayınlanmadı henüz hocam. Kayıtlar açılsın bakalım ne olacak. Bir yerlerde bakan istifa edecek diye duymuştum ama kesinmi bilmiyorum.
Rowaulf Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Haziran 2020 Mesajlar 4.787 Makaleler 8 Çözümler 57 Yer Adana Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 5500, B450M-K, RTX 3050, 8+8 3000Mhz 16GB RAM, Corsair K60 RGB Pro Low Profile klavye, Redmi Note 13 Pro telefon. Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2024 #40 Arel1 dedi: Yeni karar yayınlanmadı henüz hocam. Kayıtlar açılsın bakalım ne olacak. Bir yerlerde bakan istifa edecek diye duymuştum ama kesinmi bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Ben de okumuştum fakat etmeyecek sanırım. Az çok biliyoruz ki gelen gideni aratıyor. Umarım bu sefer öyle olmaz cidden okuma isteğim kalmadı. Evde oturup YKS çalışıyorum ama uğraştığım şeylere bak
Arel1 dedi: Yeni karar yayınlanmadı henüz hocam. Kayıtlar açılsın bakalım ne olacak. Bir yerlerde bakan istifa edecek diye duymuştum ama kesinmi bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Ben de okumuştum fakat etmeyecek sanırım. Az çok biliyoruz ki gelen gideni aratıyor. Umarım bu sefer öyle olmaz cidden okuma isteğim kalmadı. Evde oturup YKS çalışıyorum ama uğraştığım şeylere bak