Eirene.00
Femtopat
Gidemedim hocam, MEB iletişim merkezi ile görüştüm ve geçmezsin deyince daha uğraşmadım.
Hocam ne zaman iletisime geçtinizki?
Gidemedim hocam, MEB iletişim merkezi ile görüştüm ve geçmezsin deyince daha uğraşmadım.
2 gün önce.Hocam ne zaman iletisime geçtinizki?
Hocam biraz önce yeniden görüştüm meb destek hattı ile. İlk seneden sadece 9. Sınıflar geçebiliyor. 10. ve üstü sınıflar geçiş sağlayamıyor.
Hocam biraz önce yeniden görüştüm MEB destek hattı ile. İlk seneden sadece 9. sınıflar geçebiliyor. 10. ve üstü sınıflar geçiş sağlayamıyor.
Bende 11.sınıf olduğumu söyledim yok diyor. Son gelen bakandan sonra düzen çok değişti. Bu şekilde sistemin sonu pekte iyi bir yere varmayacak gibi.Hocam ben belirttim 11. sınıf olduğumu. Herkese farklı bir şey diyorlar.
Hocam ben belirttim 11. sınıf olduğumu. Herkese farklı bir şey diyorlar.
Aynı şekilde bende 10.sınıf olduğumu belirttim bana da geçebilirsiniz dedi.
Bende 11.sınıf olduğumu söyledim yok diyor. Son gelen bakandan sonra düzen çok değişti. Bu şekilde sistemin sonu pek de iyi bir yere varmayacak gibi.
Hocam ben belirttim 11. sınıf olduğumu. Herkese farklı bir şey diyorlar.
Yeni karar yayınlanmadı henüz hocam. Kayıtlar açılsın bakalım ne olacak.Son durum nedir arkadaşlar? Eylül ayına 1 ay kaldı hepimiz gerginiz.
Yeni karar yayınlanmadı henüz hocam. Kayıtlar açılsın bakalım ne olacak.
Bir yerlerde bakan istifa edecek diye duymuştum ama kesinmi bilmiyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.