Sınıfta kaldığımı öğrendim şimdi aileme nasıl açıklayacağım?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Amacım bu işe devam edip 50.000 TL gibi meblağ yapmak sonrasında kriptoya devam parası büyüteceğim sonuna kadar ama bir durum var yaş tutmadığı için kripto hesabı babamın üzerine.

Girişimcilik.

Hayırlısı olsun hocam.
 
Karne basıldıktan sonra gördüğüm 3 matematik notunu 5 yaptırdım, ilkokul 5e gidiyordum. Ama sınıfta 0,05 ile kaldığından hepsinin bilgisi vardır. Sınıf tekrarı bu.
 
ama bir durum var yaş tutmadığı için kripto hesabı babamın üzerine.

Hocam yazılan her şeyi okudum büyük geçmiş olsun başlangıçta biraz sizin hatanız var ancak babanızın tavrı affedersiniz ama insana yakışacak bir hareket değil. Siz ne yapın ne edin şu kripto hesabını babanızdan uzak tutun. Burada yazıldığı gibi bulabiliyorsanız az çok demeden bir işe girin yazı verimli geçirin. Bu arada illa ki baba evinize geri döneceksiniz döndüğünüzde sakın sıcak davranmayın ona yanlış yaptığını hissettirin.

Bundan sonraki yıllarda sizin tek başınıza bir şeyler başarmanız babanız en büyük utanç kaynağı olucak kendinize güvenin ve iyi olduğunuz alanlara yönelin. Eminim ki bir gün ders notlarını düzelttiğinzde babanız sizi affetmek veya barışmak isteyecek ancak LÜTFEN ONA İNANMAYIN HAYATINIZA KENDİNİZ DEVAM EDİN
 
Eğer okul zamanı kripto düşünüyorsan ''Bu yaşadıklarımın aynısını tekrar yaşamayı göze alıyorum'' demek.
Arkadaş ya Mining -ya da aklıma gelmedi uygualama,tokenin düşeceğini ya da yükseleceğini tahmin ederek para kazandığın bir kumar uygulaması vardı-
ile para kazandığı için düşünmesine gerek yok.
 
Arkadaş ya mining -ya da aklıma gelmedi uygualama, tokenin düşeceğini ya da yükseleceğini tahmin ederek para kazandığın bir kumar uygulaması vardı-
İle para kazandığı için düşünmesine gerek yok.
Forex'den veya Kaldıraçlı İşlemlerden mi bahsediyorsun? Biraz daha açık olursan daha iyi olacak hocam, anlamadım.
 
Yazılan her şeyi okudum. Geçmiş olsun hocam. Yaşınızın verdiği bir durumla yaptığınız bir hata var evet. Ama bu hatanın sonucunda ebeveynlerin yapması gereken şey bellidir. Hır gür çıkartmakla olacak iş değil. Eğitim ile aran ne kadar iyi bilmiyorum ama şu an yapman gereken çok büyük bir şey var. 0.5 puanla sınıfta kaldığında sana verilen tepkiyi onlara yutturmak zorundasın. Hayatında başarılar dilerim. Çok daha iyi yerlere gelmen dileğiyle.
 
Akılsız başın cezasını ayaklar çeker. Sınıfta kaldığını nasıl son gün öğreniyorsun ki? İnsan hafta başında falan hiç mi açıp bakmaz? Bir şey olmaz falan diyenler neyin kafasını yaşıyor lisede kalmak zor bir şeydir. Bedeli de 1 yılınız. Hatta artık okula gitmekten sıkılıp okulu bırakan çok arkadaşım oldu.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı