Uğrsocial
Hectopat
Daha fazla
arkadaşlar durumunu açılıyorum sizin görüşleriniz benim için önemli olacak onu söyleyeyim. Öncelikle ben 11. Sınıf eşit ağırlık öğrencisiyim ortalamam 60 üstü (biliyorum çok düşük hiç bir sınava çalışmadım ailevi sebeplerden ötürü derslerime odaklanamadım) ve an itibari ile sınavlar bitti tatil moduna geçti herkes ancak ben eşit ağırlık seçtiğim için köpek gibi pişmanım keşke sayısal seçseydim aklım 11 bitmeden neredeyse 1 ay önce yerine geldi size soruyorum ortalamadan geçmeme rağmen sınıf tekrarı yapsam bu yaz tatilinde full dershane ve haftalık en az 500-600 soru üstü çözsem önümüzdeki sene 11. Sınıfı tekrar okusam (sayısal bu sefer) mantıklı bir haraket olur mu? Ama öncelikle merak ettiğim şu, sınıf tekrarı yapmanın üniversite sınavında sıralamadan geri atılmama sebep olur mu?
Hem bu sene sınıf tekrarı yaparsam obp puanımın yükselmesi içinde elimden geleni yapacağım olabildiğince yüksek notlar alacağım. Rica ediyorum konu hakkında bilgisi olan kişiler cevap versin şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim.
Hem bu sene sınıf tekrarı yaparsam obp puanımın yükselmesi içinde elimden geleni yapacağım olabildiğince yüksek notlar alacağım. Rica ediyorum konu hakkında bilgisi olan kişiler cevap versin şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim.
Son düzenleyen: Moderatör: