Sınıfta samimi arkadaşım kalmadı

johnlennon

Zeptopat
Daha fazla  
Merhaba, okullar açılacak ama benim konuştuğum kimse yok ve herkes benden nefret ediyor gibi hissediyorum (ergenlik işte). Sosyal bilimler lisesinde okuyorum ve 10. sınıf oldum, okula sadece yarım dönem gittim ve gittiğim dönemde arkadaşlarım vardı. Sonrasında o arkadaşlarımla koptuk ve konuşmamaya karar verdi(m)k. Korona dönemi (Online eğitim varken) sınıftaki bazı insanlarla çok iyi anlaşmaya başladım ve sürekli konuşuyorduk, sonrasında ise tartıştık ve sınıf WP grubundan çok fazla kişi çıktı. Benim tartıştığım kişiler ve konuşmayı kestiğim arkadaşlarımla kaldık grupta. Ben de gruptan çıktım çünkü kimse konuşmuyordu ve rahatsızlık verdiğimi düşündüm açıkçası. Şimdi de okullar açılıyor ve benim konuştuğum hiç kimse yok ve artık yalnız kalmak istemiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, okullar açılacak ama benim konuştuğum kimse yok ve herkes benden nefret ediyor gibi hissediyorum (ergenlik işte). Sosyal bilimler lisesinde okuyorum ve 10. sınıf oldum, okula sadece yarım dönem gittim ve gittiğim dönemde arkadaşlarım vardı. Sonrasında o arkadaşlarımla koptuk ve konuşmamaya karar verdi(m)k. Korona dönemi (Online eğitim varken) sınıftaki bazı insanlarla çok iyi anlaşmaya başladım ve sürekli konuşuyorduk, sonrasında ise tartıştık ve sınıf wp grubundan çok fazla kişi çıktı. Benim tartıştığım kişiler ve konuşmayı kestiğim arkadaşlarımla kaldık grupta. Ben de gruptan çıktım çünkü kimse konuşmuyordu ve rahatsızlık verdiğimi düşündüm açıkçası. Şimdi de okullar açılıyor ve benim konuştuğum hiç kimse yok ve artık yalnız kalmak istemiyorum.

Aynı durumdayım. Mevcut arkadaşlarımla yüz yüze görüşemeyince aramız bozuldu. Yüz yüzeyken çok iyiydik ama sanala geçince hepsi çok değişti. 2 yıldır aynı sırayı paylaştığım en iyi dostum sebepsiz yere görüşmeyi kesti üstüne de iftira atıp milleti benden soğutmaya çalıştı. Bu insanlarla tekrar aynı sınıfta ders görmek gözümde o kadar büyüyor ki.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı