Sınıftaki çocuğun yaptığı güç gösterisi mi zayıflık mı?

Hocaya söylemek istememe sebebim: Bir gün sınıfta oturuyorum tenefüste yeni gelen çocuk bize omuz atmaya peşimizden gelmeye başladı şikayet ettim hoca zorla sarılıp bizi barıştırmaya çalıştı. Ek olarak çocuk lağım kokuyor ve ondan iğreniyorum.
Yan yana getirirse ciddi ciddi söyleyin meseleyi siz de. İnsanlarla uğraşıyor kendini üstün görüyor burada barışması gereken ben miyim yok yere. Böyle olursa daha da üste çıkmaya çalışır cinsinden.

Hocaya söylemek istememe sebebim: Bir gün sınıfta oturuyorum teneffüste yeni gelen çocuk bize omuz atmaya peşimizden gelmeye başladı şikayet ettim hoca zorla sarılıp bizi barıştırmaya çalıştı. Ek olarak çocuk lağım kokuyor ve ondan iğreniyorum.

Kanka böyle işleri kendin çözmek bence doğanın bir zorunluluğu, zor kullan ama bir kere sert kullan, bir daha başın ağrımaz.

Hocaya söylemek istememe sebebim: Bir gün sınıfta oturuyorum teneffüste yeni gelen çocuk bize omuz atmaya peşimizden gelmeye başladı şikayet ettim hoca zorla sarılıp bizi barıştırmaya çalıştı. Ek olarak çocuk lağım kokuyor ve ondan iğreniyorum.

Hocaya tehditle söylesem camdan sallandırır beni. Daha çok tehdit tarzı şeylerde deliriyor.

Sizin hocalar sorunlu imiş. Sen ama dediğimi yap çocuğa hafif bir yüksel. Akıllanmazsa çıkışta işini gör. Böylelerinin erkeklikleri tenhaya kadar. Emin ol derdi kızlardır bak.

Kavganın sonucu hiçbir zaman belirleyemezsin, örneğin yumruk atarsın çocuğun burnu kırılır veya dengesini kaybeder yere düşer çok daha kötü sonuçlar doğabilir. Aynısı senin için de geçerli, sonrasında aileler birbirleriyle de kavga eder. Ondan dolayı sözlü bir şekilde sertçe uyar zaten birdaha yapacağını düşünmüyorum. Hatta yeni dönemde öyle bahsettiğin hareketleri sergilemeyedebilir, çünkü biraz daha büyümüş ve olgunlaşmış oluyor zaten 8. Sınıf'a geçiyorsan bu yıl 1 yılın kalmış sonrasında lisedesin. Ondan dolayı rahatsızlığını sertçe belirt, daha devam edeceğini düşünmüyorum.

Sizin hocalar sorunlu imiş. Sen ama dediğimi yap çocuğa hafif bir yüksel. Akıllanmazsa çıkışta işini gör. Böylelerinin erkeklikleri tenhaya kadar. Emin ol derdi kızlardır bak.
Bu çocuk 6. sınıfta evine kapıda bekleyen dayısı veya amcasının arabasıyla gidiyordu 7. sınıfta da çıkışta böyle gitmez herhalde.

Hocaya tehditle söylesem camdan sallandırır beni. Daha çok tehdit tarzı şeylerde deliriyor.

Sıkıntılı bir hoca. O zaman "hocam beni barıştırmaya çalışmayın, bana karışmaması için uyarın" tarzı şeyler söyle. Olmazsa çıkışta Street Fighter 2 oynayabilirsin çocukla.

Bu çocuk 6. sınıfta evine kapıda bekleyen dayısı veya amcasının arabasıyla gidiyordu 7. sınıfta da çıkışta böyle gitmez herhalde.

Dostum onlardan çok var emin olabilirsin. Dayısının da amcasının da elbet bir gün işi olacaktır. Dediğimi de asla unutma bunların erkekliği bir yere kadar.

Kavganın sonucu hiçbir zaman belirleyemezsin, örneğin yumruk atarsın çocuğun burnu kırılır veya dengesini kaybeder yere düşer çok daha kötü sonuçlar doğabilir. Aynısı senin için de geçerli, sonrasında aileler birbirleriyle de kavga eder. Ondan dolayı sözlü bir şekilde sertçe uyar zaten birdaha yapacağını düşünmüyorum. Hatta yeni dönemde öyle bahsettiğin hareketleri sergilemeyedebilir, çünkü biraz daha büyümüş ve olgunlaşmış oluyor zaten 8. Sınıf'a geçiyorsan bu yıl 1 yılın kalmış sonrasında lisedesin. Ondan dolayı rahatsızlığını sertçe belirt, daha devam edeceğini düşünmüyorum.
Sorun yumruk atması değil cevap vermediğim için sınıfta artık güçsüz görülüyorum ve bu benim canımı sıkıyor.

Öğlen yemek arası biraz uzun olur o çocukta illaki ellerini yıkar.
Bizimkisi tam gün değil ama bu sene tam gün olan bir okula geçmeyi planlıyorlar.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı