Sınıftaki kızı seviyorum ama açılamıyorum

Filmlerde ve dizilerde izlediğin gibi bir ödev ile bir not ile yaklaş yavaş yavaş konuşmaya başla, kız ya seninle konuşacaktır ya konuşmayacaktır, konuşmazsa şansına küs normal bir arkadaş gibi davran.

Hayat bunlardan ibaret değil anladık. Adam kıza açılmak istiyor, yazdıklarınıza bakın, olumlu cevap verin.

Bizim vereceğimiz olumlu cevap bu arkadaşın belki gidip açılmasını sağlayacak ardından belki reddedilip hayata küsmesini sağlayacak eğer bu riskleri bilerek yapacak ise buyursun gitsin açılsın bunda bir şey yok.

Bizim vereceğimiz olumlu cevap bu arkadaşın belki gidip açılmasını sağlayacak ardından belki reddedilip hayata küsmesini sağlayacak eğer bu riskleri bilerek yapacak ise buyursun gitsin açılsın bunda bir şey yok.

Dünyada 8 milyar insan varken sadece birinden gidip red yedikten sonra hayata küsmesi saçma herhangi bir insanın. Red yerse kaybedeceği tek şey onaylama cevabıdır kafaya takmaya hiç gerek yok ölümlü dünya hayata küsmek ne demek :)

Dünyada 8 milyar insan varken sadece birinden gidip red yedikten sonra hayata küsmesi saçma herhangi bir insanın. Red yerse kaybedeceği tek şey onaylama cevabıdır kafaya takmaya hiç gerek yok ölümlü dünya hayata küsmek ne demek :)

Bir sürü örneği forum içerisinde mevcut red yediği zaman binbir türlü hale duyguya giren insanlar var iken böyle demek biraz garip kaçar hocam.

Kız direk "RED" mi diyecek, işin gidişatına bağlı kız sevmezse yavaş yavaş istemediğini belli edecek, çocukta çekilecek, ha şöyle bir mesele olsa uzun zamandır seviyorsa yeni açılmak istiyorsa dedikleriniz olabilir ama yeni sevdim diyor.

Kız direk "red" mi diyecek, işin gidişatına bağlı kız sevmezse yavaş yavaş istemediğini belli edecek, çocukta çekilecek, ha şöyle bir mesele olsa uzun zamandır seviyorsa yeni açılmak istiyorsa dedikleriniz olabilir ama yeni sevdim diyor.

Demeyeceği net bir şey değil. Eğer kendisine güveniyorsa ve üzülmeyecek ise gidip edebilir bunda bir şey yok ben sadece bu yaşta daha erken olduğunu belirttim ki bunda büyük bir şey yok.

Filmlerde ve dizilerde izlediğin gibi bir ödev ile bir not ile yaklaş yavaş yavaş konuşmaya başla, kız ya seninle konuşacaktır ya konuşmayacaktır, konuşmazsa şansına küs normal bir arkadaş gibi davran.

Hayat bunlardan ibaret değil anladık. Adam kıza açılmak istiyor, yazdıklarınıza bakın, olumlu cevap verin.

Sağ ol denerim :D
Göz göze geldiğin sırada işaret parmağınla orta parmağını v şekli yaparak dudağına yapıştır ve dilini parmaklarının arasından çıkartarak sağa sola çevir.

Abi yavaş ya adli işlemlerdeyiz sonra konuşurum :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı