Sınıftaki kızı seviyorum ama açılamıyorum

Usta ne olacak ya 14-15 yaşında neyin ilişkisi diyorsun da bir 20-21 yaşındaki gibi olmaz ki :D tatlı flörtleşmeler falan olur çok karışmamak lazım.

E yani ben de kendi görüşümü söyledim açıkçası. Okuluna dikkat edecek ise o kişi onun aklını derslerinden gelecek planlarından almayacak ise neden olmasın.

Arkadaşlar ben sınıfta bir kızı sevdim ama kızı sevmeye başlayınca en yakın arkadaşım bile kız için beni sattı kenara atıp kızlarla konuşmaya başladı.

Ne yapabilirim öneriniz var mıdır?

Kızın yaşı 14.
Arkadaşım yaşım 15.
Benim de yaşım 15.
Kankim dene red yesen bile gün gelip kız birine eciş bücüş romantiklik yaptığında "keşke deneseydim lan" deyip üzülmen yerine , red yesen o gün geldiğinde en azından denedim ama olmadı diyeceksin

Takma kafaya dostum artık kimlerle konuşup kimlerle konuşmayacağını anladın en azından

Genel olarak insanlar red yemekten değil de o kişinin gidip bunu gidip sınıftakilere yaymasından ve herkesin bu durumu öğrenmesi sonucu rezil olmaktan korkuyor.
Benim üzerime sevdiğim kızla ilgili bir suç atıldı butün okul benden bildi zaten kız benim itiraf etmemi bekliyordu suçumu , fakat ben bu suçu yapmadığımı ispatlayınca bu kız benden daha fazla sogumaya başladı yani rezil olsa bile bu kadar koymaz

Usta ne olacak ya 14-15 yaşında neyin ilişkisi diyorsun da bir 20-21 yaşındaki gibi olmaz ki :D tatlı flörtleşmeler falan olur çok karışmamak lazım.

Olm ben büyüdüm :D 18 yaşındayım şu an kaç sene önceki konu nasıl patladı yine.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı