Sınıftaki yabancı uyruklu çocukla alay ediliyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sınıfa Afganistan'dan gelen bir öğrenci geldi. Çocuk atılgan girişken hep soru soruyor bir şeyler öğrenmek istiyor. Sınıfımdaki bazı kişiler bu çocukla alay ediyor yüzüne karşı. Tamam ne yalan söyleyeyim bende biraz yaptım ama çocuğun yüzüne karşı değil. Yani derste bir ara çocuğu üzgün olarak gördüm üzüldüm yani.

Çocuk iyi birisiye emin ol ki dalga geçenler ondan daha fazla Türk değiller.

Bu çocuğun sorunu mu peki sence? Ailesi onu alıp getirmişse yapacak bir şeyi yok. Onun görevi bu ülkeye faydalı biri olmak.
Biz kendimize yeteriz kardeşim onların yardımına ihtiyacımız yok biz bu ülkeyi ne onlsrla kurduk ne onlarla büyüttük nede onlsrla ayakta tuttuk ne tarihimizler nede geleceğimizler gitsinler kendilerine faydaları olsunlar bizim onlsrs ihtiyacımız yok .

Biz bu ülkede kan dökerken ne Afganlar vardı ne İranlılar ne de Araplar. Bu ülke Türk'lerindir. Onlarda ülkesini savunmalıydı, korkak gibi kaçmayı tercih ettiler.

@Travis_Bickle kimsenin Türklüğünü sorgulayamazsınız. Adamlar ülkeye gelerek anayasaya karşı geliyorlar kardeşim. Adamlar ülkemizde şeriat istiyor. Hatırlatırım ki anayasanın ilk 4 maddesi değiştirilemez, değiştirilmesi teklif dahi edilemez. Kimsenin Türklüğünü sorgulamak da size düşmez, haddinizi bilin.

@Travis_Bickle evet, görüyoruz. Ülkemize çok güzel faydalı oluyorlar. Sağ olsunlar, onlar olmasa ne yapardık... 🤣 🤣 🥶🥶

Olmasalardı daha iyi olurdu tabii ki ama en fazla 16 yaşındaki birisine ırkçılık yaparak ne kazanırsın? Düşmanlıktan başka hiçbir şey. Ailesi kolundan tutup getirmişse ne yapsaydı? Ülkeden şu ırk gitsin demek çok yanlış. Herkesin iyisi ve kötüsü var. Kötüler gitsin. Zatren kötülerin gelmesinin sebebi de denetim olmaması.

Sınıfınız iyiymiş.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Olmasalardı daha iyi olurdu tabii ki ama en fazla 16 yaşındaki birisine ırkçılık yaparak ne kazanırsın? Düşmanlıktan başka hiçbir şey. Ailesi kolundan tutup getirmişse ne yapsaydı? Ülkeden şu ırk gitsin demek çok yanlış. Herkesin iyisi ve kötüsü var. Kötüler gitsin. Zatren kötülerin gelmesinin sebebi de denetim olmaması.
Peki kötüler ile iyileri nasıl ayıklamayı planlıyorsun başkan? Yöntemini anlat, uygulayalım ülkece.

@Travis_Bickle, kötüleri ağırlık bastığı için istemiyoruz. Kötülerinin vereceği ya da vermiş olduğu zararla uğraşmaktan ziyade iyilerini de istemiyoruz çünkü kötüleri ağırlık basıyor. Yeterli cevap oldu mu? Adamlar demografik yapımıza ters kardeşim. Bunların savunulacak hiçbir tarafı yok.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı