Sınıftaki zorbaya karşı ne yapılmalı?

LostHopes

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar ben 7. sınıfa gidiyorum benim 8 senelik bir arkadaşım var benim annemle onun annesi çok yakın arkadaş bir tanede çocuk var büyük ihtimalle bu kıza aşık ve bu yüzden bana çok kötü davranıyor derste aşağılama sebepsizce saldırma falan. Ben ne yapmalıyım? Ben çelimsiz biriyim o nereden baksanız 60-70 kilo vardı 1.75 falan artık bu derslerime de etki ediyor ve sadece bana değil başka erkeklerede kötü davranıyor ama ben 8 yıllık arkadaşı olduğum için en çok bana kötü davranıyor sınıfta konuşamıyorum bile ne yapmalıyım?

Karşı çık sen de saldır okulda açık açık kavga edemez etmeye kalkarsa vur kaç çıkışa çağırırsa arkadaşlarını çağır arkadaşın yoksa bir tane keko bul yanına git ona söyle onlar kavgaya meraklı mittefik edinmiş olursun o da olmazsa çıkışta kaçarsın.

Telefonda dayınmışım gibi davran, ortam müsaitse hoparlöre bile alabilirsin, dalaşan olursa bir alo de gelirim ben dayıcım şeklinde konuşayım seninle "tabii arkadaşının duyması lazım bizi" 😄

O benim evimin yolunu biliyor ama nerede olduğunu bilmiyor yollarda ters olduğundan onunla aynı yerde buluşmam imkansız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı