Sınıftakilerin sizi geçmesine izin vermeli misiniz?

Daha fazla  
Arkadaşlar selam, ben normalde ilk dönemde sınıf birincisi okul üçüncüsü oldum not olarak. Bu dönem ise fiziği batırdım ve sınıftaki 3 kişinin beni geçtiğini fark ettim. İlk dönem sınıf zekisi diye gösteriliyordum bu dönem kaptırıcaz tacımızı. Peki sizce 2. sınavlara yaklaşımım nasıl olmalı? Şu anki monotonla mı çalışmalıyım yoksa asılıp birinciliği mi korumalıyım?

Not: 9. sınıfım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dışarı çıkıp hayatını yaşamalısın. Ne yani 1-2 kişinin seni takdir etmesi için gençliğinin en güzel yıllarını ders çalışarak mı geçireceksin?

Hakklısın fakat işe girmek istesen nerede okudun ne mezunusun diyorlar.
Kendi işini kurmak istesen bir para birikim lazım bir işe girmek icin üniversite mezunu olman lazım oyle kendi işini kurarsın başka türlü yolar var ama.

Hakklısın fakat işe girmek istesen nerede okudun ne mezunusun diyorlar.
Kendi işini kurmak istesen bir para birikim lazım bir işe girmek icin üniversite mezunu olman lazım oyle kendi işini kurarsın başka türlü yolar var ama.
Evet elbette böyle fakat sınıf birinciliğine kasmak ve 2-3 kişi seni geçti diye asılmak bana göre ineklikten öte bir şey değil.Kimseye ders çalışmayın demiyorum fakat bu kadarı takıntıya giriyor.
İlerde böyle yapanlar batacaklar.
1648227332998.png

Keyfine bak gecen geçsin ben hiç bir zaman notlarımı sallamadim ve ders çalışmadım sadece üniversite sınavına çalışsan bile yeter.

Evet elbette böyle fakat sınıf birinciliğine kasmak ve 2-3 kişi seni geçti diye asılmak bana göre ineklikten öte bir şey değil. Kimseye ders çalışmayın demiyorum fakat bu kadarı takıntıya giriyor.

Eki Görüntüle 1341869

Belki o geçen senin hedeflerine engel olacak bu hayata yarış rakip olmasa kimse bir yere gelemezdi.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı