Gün içinde çok fazla gerginim ve stresliyim. Ama en büyük problemim odaklanamıyorum. Dikkatim çok dağılıyor. Eczanelerde bunun için satılan bir şey yok mudur?
Gün içinde izleyemiyorum zaten. Dershanede telefon yanımda olmuyor. Gece 11’den sonra bakabilirsem bakıyorum.Reels ve Shorts izlemeyi bırakın.
Erken yatın.Gün içinde çok fazla gerginim ve stresliyim. Ama en büyük problemim odaklanamıyorum. Dikkatim çok dağılıyor. Eczanelerde bunun için satılan bir şey yok mudur?
Gün içinde çok fazla gerginim ve stresliyim. Ama en büyük problemim odaklanamıyorum. Dikkatim çok dağılıyor. Eczanelerde bunun için satılan bir şey yok mudur?
Hocam dershane Gece 11’de bitiyor.Erken yatın.
Hocam eğer aç kalıyorsanız birşeyler atıştırın gerginlik dikkat dağınıklığı bir tık gidecektir.Hocam dershane Gece 11’de bitiyor.
Aç kalmıyorum. Ya bu eczanede falan satılan birşey yok mu? Psikiyatriye gidemem şuan. Sınava 2 aydan az süre kalmış.Hocam eğer aç kalıyorsanız birşeyler atıştırın gerginlik dikkat dağınıklığı bir tık gidecektir.
L Teanin olabilir.Gün içinde çok fazla gerginim ve stresliyim. Ama en büyük problemim odaklanamıyorum. Dikkatim çok dağılıyor. Eczanelerde bunun için satılan bir şey yok mudur?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.