- Makaleler
- 2
4 mbp/s kullanıyorum, sıfır kasma donma 720P/60 izliyorum birde, neden hakkınızı aramıyorsunuz imzaladığınız sözleşmeyi okumadınız mı? Dediğiniz sayılar çok yüksek.
Hız testinde bu çıkıyor.
4 mbp/s kullanıyorum, sıfır kasma donma 720P/60 izliyorum birde, neden hakkınızı aramıyorsunuz imzaladığınız sözleşmeyi okumadınız mı? Dediğiniz sayılar çok yüksek.
herkes 27 tl ödüyor toplam 80 civarı3 aile toplam mı 27 TL ödüyorsunuz, aile başı mı 27 TL ödüyorsunuz?
Dediğim kişiler hardcore gamer değil boomer insanlar akşam 9 da gelip instagrama bakıyorlar yaşlılar zatenSorunuzun içinde cevabı var. 3 aile en az 3 kişi desek 9 kişi.
yoktu sadece ben wi-fi'dayımBu internet ile nasıl idare edilsin? Bu arada bu testi yaparken Wi-Fi ile mi bağlıydınız? İnterneti kullanan başka cihazlar var mıydı?
Modem bizde değil bilmiyorum ama kullanıcılar işe giden boomer tipten kaç yıldır böyleİnterneti kimse kullanmıyorsa bile cihazların bağlı olmasıda internet hızınızı düşürebilir. Cihazlar güncelleme yapıyor olabilir. Güncelleme yapmasalar bile cihazların bağlı olması modemin işlemcisinden yer. Bu da modemin ısınmasına, yani hızların kısıtlanmasına veya modemin kendini kapatıp açmasına sebep olabilir. Modeminiz eski veya güçsüzse bunun olma ihtimali daha yüksek. İnternet sağlayıcılarının varsayılan olarak verdiği modemler genelde dandik oluyor. Modeminizin modeli nedir?
Asker olduğu için uzakta hocam xdVideo izliyor veya indiriyor olabilirler mi? Veya torunları fln. mı geliyor?![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.