Sınırsız bütçeye F/P sistem önerisi

PUBG tetik tuşu varmış. Bu nasıl sizce?
Şaka bir yana, bu sistemler her şey dahil olduğu için sizce F/P özelliği taşıyorlar mı? 7000 liraya da gördüm benzerini. Bu devirde 7 bine anca monitör, klavye mouse alırsın. İkinci el olduklarını biliyorum fakat sizin de fikrinizi duymak isterim.

Hayır yanındaki ürünler Max 100 200 edecek ürünler.
Topluca alındığı için daha normalden daha ucuza satıyorlar.
Ama bu fiyata 1050 Ti + monitör vs bulunabilir.

@Vınnnn

EBA canavarı olan bilgisayar önerisi

Bu sistemin daha kötüsünün GT740'lı versiyonu 20 FPS verir diye düşünüyorum.

Şaka bir yana, bu sistemler her şey dahil olduğu için sizce F/P özelliği taşıyorlar mı? 7000 liraya da gördüm benzerini. Bu devirde 7 bine anca monitör, klavye mouse alırsın. İkinci el olduklarını biliyorum fakat sizinde fikrinizi duymak isterim.
Kırtasiye afişine benziyor ürün.

Şaka bir yana, bu sistemler her şey dahil olduğu için sizce F/P özelliği taşıyorlar mı? 7000 liraya da gördüm benzerini. Bu devirde 7 bine anca monitör, klavye mouse alırsın. İkinci el olduklarını biliyorum fakat sizinde fikrinizi duymak isterim.
Bedava verseler kullanmam sistemi parçaları. Ev falan yanar. İçinde ne kullandıkları belli değil.

Tükenmiştir yazıyor direk linke girdiğimde.
Ben sepete ekledim şimdi, bir şey yazmadı.
1725194359666.png

Şaka bir yana, bu sistemler her şey dahil olduğu için sizce F/P özelliği taşıyorlar mı? 7000 liraya da gördüm benzerini. Bu devirde 7 bine anca monitör, klavye mouse alırsın. İkinci el olduklarını biliyorum fakat sizin de fikrinizi duymak isterim.

Asıl üzüldüğüm nokta babaların bunu bilmeyip çocuklarına alması, 2 gün sonra puf oluyor destek te yok.

Asıl üzüldüğüm nokta babaların bunu bilmeyip çocuklarına alması, 2 gün sonra puf oluyor destek te yok.
Araştırsalar almazlar zaten. Ama gerçekten bir baba olarak bunu oğluna alıyorsan, 3 güne gittiğini, veya çocuğun adam akıllı oyun oynayamadığını görsen üzüntüden kahrolursun büyük ihtimal. Yorumlarda çok görüyorum oğluma aldım diyenleri.

Üzülecek bir şey yok. Bu kadar rehberin olduğu bir yerde internetten 1 cümle aratamıyorlarsa hak ediyorlar.
Çoğu çocuk babasına laf anlatamaz ki sorun orada. Yıllar önce ben bu konulardan iyi anlamama rağmen beni kimse takmadı, bana MediaMarkt'tan dandik ama pahalı bir laptop aldılar. Halbuki beni dinleselerdi internetten kampanyalı bir masaüstü bilgisayar alacaktım kendime... Yanlış hatırlamıyorsam içinde GTX 1650 vardı. Şu an laptopumda Ryzen 3 3200U var :D

Technopat Haberler

Geri
Yukarı