Sınırsız bütçeye F/P sistem önerisi

Stokta var sanırsam. Sepete ekleyebiliyorum.

Az önce ürünün stoku bittiği için satışa kapanmıştır uyarısı almıştım hocam şu an bende ekleyebiliyorum sepete.

Temsili olarak yazan fotoğraftaki kasanın adı nedir?

Bütçe sınırsız. En iyi sistemi değil de, en iyi F/P sistem önerilerini bekliyorum.

Günümüzde bir oyunu oynamak için 60 FPS gayet makul bir değer. 1080P'de 60 FPS için benim de kullandığım 1660 Ti gayet iyi bir kart fakat GTX serisi kart 2.el dışında bulamazsınız. Birazcık abartıp 3060 veya 4060 ekran kartına sahip bir sistem en F/P olabilir bence. GTX serisi normalde bana sorarsanız en F/P hala. Tabii ki 1-2 yıla ne olur bilemiyoruz.

Temsili olarak yazan fotoğraftaki kasanın adı nedir?

Az önce ürünün stoku bittiği için satışa kapanmıştır uyarısı almıştım hocam şu an bende ekleyebiliyorum sepete.

Konu sahibi arkadaş almayı denesin bence güzel fiyat.

PUBG tetik tuşu varmış. Bu nasıl sizce?
Şaka bir yana, bu sistemler her şey dahil olduğu için sizce F/P özelliği taşıyorlar mı? 7000 liraya da gördüm benzerini. Bu devirde 7 bine anca monitör, klavye mouse alırsın. İkinci el olduklarını biliyorum fakat sizinde fikrinizi duymak isterim.

Stokta var sanırsam. Sepete ekleyebiliyorum.
Tükenmiştir yazıyor direk linke girdiğimde.

Şaka bir yana, bu sistemler her şey dahil olduğu için sizce F/P özelliği taşıyorlar mı? 7000 liraya da gördüm benzerini. Bu devirde 7 bine anca monitör, klavye mouse alırsın. İkinci el olduklarını biliyorum fakat sizinde fikrinizi duymak isterim.
Hocam işlemci 2010 yıllarında üretildiği için öyle. Eba canavarı yani.

Şaka bir yana, bu sistemler her şey dahil olduğu için sizce F/P özelliği taşıyorlar mı? 7000 liraya da gördüm benzerini. Bu devirde 7 bine anca monitör, klavye mouse alırsın. İkinci el olduklarını biliyorum fakat sizin de fikrinizi duymak isterim.

O tetik tuşu arkadaşımda vardı ekrana tıklamıyordu bile 5 TL'ye almış. Bu sistemler i9 2. nesil olduğu için normal.

Konu sahibi arkadaş almayı denesin bence güzel fiyat.

Keşke param olsa da alsam. Ülkem sağ olsun her sistem en geç 1 haftaya zam yiyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı