Sınırsız paranız olsaydı ilk ne alırdınız?

Sınırsız para da olsa hayatımda çok fazla şey değiştirmem.

Yaz sonunda Çeşme'de ev alma durumum var, bir türlü istediğim gibi bir ev bulamıyorum. Sorun bütçe değil, sorun dubleks/tripleks istemiyor ve müstakil ev arıyor olmam. Çeşme'de merkezi yere yakın manzaralı ve çok geniş arsalı bir ev alır yıkardım, 4 odalı tek katlı müstakil bir ev yapardım. Çeşme değil Urla'da var birkaç tane tek katlı 4 odalı müstakil ev, fiyatı tripleks villalardan pahalı. İstemiyorum arkadaş ev içinde merdiven inip çıkmayı...

Not: Neyse düşündüm de birkaç şey değiştirebilirim. Fransa Antibes'de güzel bir yazlık ev alırdım, 5.5-6 milyon € kadar lazım ona. İspanya San Sebastian'da da benim için özel odası olan butik bir otel alabilirdim, aslında San Sebastian'da deniz çok soğuk olmasa Antibes yerine yazlığı burada isterdim. :D Hem İspanya'da belli bir miktarın üzerinde emlak yatırımı yaparsanız sınırsız oturma izni ve Avrupa'da vizesi dolaşma hakkı oluyor.
 
Son düzenleme:
Maddi olarak her şeye sahip olunabileceği gerçeği oluştuktan sonra sahip olduğum şeyler bana "elde etme, ulaşma" hazzını vermeyecektir. Dolayısıyla pek bir önemi yok :)
Keyif için İzlanda'yı satın alabilirim mesela :)
 

Geri
Yukarı