Mantık neymiş buradaki önce onu öğrenin.
Mantığı öğrendim.
20 TL'ye sınırsız Game Pass olacak olsaydı Game Pass direkt ücretsiz olurdu. Kimse kimseye beleşe günahını bile vermez kanmayın.
Ortak hesap aklıma yattı alacağım ben.
Mantık neymiş buradaki önce onu öğrenin.
20 TL'ye sınırsız Game Pass olacak olsaydı Game Pass direkt ücretsiz olurdu. Kimse kimseye beleşe günahını bile vermez kanmayın.
Arkadaş Game Pass diyor yani her ay Game Pass'de verilen oyunları oynayabilir. Sadece CS ve Minecraft değil yani.
Ortak hesap aklıma yattı alacağım ben.
Dikkatli olun şifresi değişirse paranız çöpe gidebilir. Forumda yasak mı bilmiyorum ama yine böyle Game Pass satan bir Instagram sayfası var. Zamanına ben de almıştım şifresi değişince DM'den belirtirseniz yeni şifreyi atıyorlardı. Yasak değilse yazayım sayfanın adını şimdi ban yemiyeyim durduk yere![]()
Dikkatli olun şifresi değişirse paranız çöpe gidebilir. Forumda yasak mı bilmiyorum ama yine böyle Game Pass satan bir Instagram sayfası var. Zamanına ben de almıştım şifresi değişince DM'den belirtirseniz yeni şifreyi atıyorlardı. Yasak değilse yazayım sayfanın adını şimdi ban yemiyeyim durduk yere
Sayfanın adı ucuzgame arkadaşlar forumda söylemek yasak değildir umarım.![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.