Sıradaki Assassin's Creed oyunu ne olabilir?

Sıkıcı? Serinin en iyi oyunlarından birisi. Oynayıp yorum yapmanızı öneririm.
Oynadım, aşırı sıkıcı bir oyun. Konsept de beni sarmadı zaten. AC serisinin artık '' Assassins '' kavramından uzaklaştığı aşikar ama ben bu durumdan memnunum. Önceki oyunların amacı gizlilikti. Onu da berbat yapıyorlardı. Odyssey ve Valhalla'yı severek oynadım. Oynanış güzel açık dünyası güzel keyifli vakit geçirtiyor insana.
 
Oynadım, aşırı sıkıcı bir oyun. Konsept de beni sarmadı zaten. AC serisinin artık " Assassin's " kavramından uzaklaştığı aşikar ama ben bu durumdan memnunum. Önceki oyunların amacı gizlilikti. Onu da berbat yapıyorlardı. Odyssey ve Valhalla'yı severek oynadım. Oynanış güzel açık dünyası güzel keyifli vakit geçirtiyor insana.

Arkadaşlar adamın kendi düşüncesi ben de biraz hak veriyorum ben de sevemedim Black Flag'i Rogue daha iyiydi bence. Black Flag bildiğin korsanlık oyunu.
 
Bir sürü söylenti var en olası olanlar
uzak doğu kültürü
Kolonize çağı birde orta çağ bana sorarsan tahminim kolonize çağında hindistanda geçmesi muhtemel ama bunlar kesin bilgi değil istersen yabancı kaynaklara bakabilirsin
 
Bir sürü söylenti var en olası olanlar.
Uzak Doğu kültürü.
Kolonize çağı bir de orta çağ bana sorarsan tahminim kolonize çağında Hindistan da geçmesi muhtemel ama bunlar kesin bilgi değil istersen yabancı kaynaklara bakabilirsin.

Yüksek ihtimal yine müslüman bir karakteri oynarız.
 
Son sızıntılara göre kod adı Tournament'mış. Tam ismi ise AC Knighthood diye geçiyor, Avrupa'da geçen 100 yıl savaşlarını konu alan ve tek bir mekan yerine yediye ayrılmış küçük bölgeler olacakmış.

Bunlar; Viyana, Kudüs, Normandiya, Venedik, Konstantinopolis, Yunan adası (Rodos muhtemelen), ve Ragusa adında bir İtalyan şehri.

Karakter olarak 100 yıl savaşları öncesindeki bir şövalyeyi canlandıracakmışız. Oyunun, Valhalla'nın bazı özelliklerine benzeyen kale kuşatmaları, mızrak dövüşü ve arena savaşı içerdiği söyleniyor. Kahramanın, Assassin's Creed 2'deki Leonardo da Vinci'ye benzer bir iksir ve ekipman satıcısı olarak hareket edecek olan ünlü Fransız simyacı Nicolas Flamel ile arkadaş olacağı da iddia ediliyor. Son olarak, modern zamanlarda, sızıntılar oyuncuların Basim Ibn Ishaq'ı kontrol edeceğini ve oyun gelişmiş insansı türler, Isu ve hikayenin ilerleyen bölümlerinde insanlar arasında bir çatışmaya yer verecek.

Bu dediklerimi ciddiye alıp cevap vermeyin lütfen, bunların hepsi sızıntılara dayanan bilgi.
 
Son sızıntılara göre kod adı Tournament'mış. Tam ismi ise AC knighthood diye geçiyor, Avrupa'da geçen 100 yıl savaşlarını konu alan ve tek bir mekan yerine yediye ayrılmış küçük bölgeler olacakmış.

Bunlar; viyana, kudüs, normandiya, venedik, konstantinopolis, yunan adası (rodos muhtemelen), ve ragusa adında bir italyan şehri.

Karakter olarak 100 yıl savaşları öncesindeki bir şövalyeyi canlandıracakmışız. Oyunun, Valhalla'nın bazı özelliklerine benzeyen kale kuşatmaları, mızrak dövüşü ve arena savaşı içerdiği söyleniyor. Kahramanın, Assassin's Creed 2'deki leonardo da Vinci'ye benzer bir iksir ve ekipman satıcısı olarak hareket edecek olan ünlü fransız simyacı nicolas flamel ile arkadaş olacağı da iddia ediliyor. Son olarak, modern zamanlarda, sızıntılar oyuncuların basim ıbn ıshaq'ı kontrol edeceğini ve oyun gelişmiş insansı türler, ısu ve hikayenin ilerleyen bölümlerinde insanlar arasında bir çatışmaya yer verecek.

Bu dediklerimi ciddiye alıp cevap vermeyin lütfen, bunların hepsi sızıntılara dayanan bilgi.

Acaba İstanbul'un fethini falan görür müyüz? İnşallah Ezio gibi bir karakter çıkartırlar ortaya. Basim zaten yeni animus karakterimiz.
 
Uzak Doğu oyunu da yaparlar o oyunu da çıkardıktan sonra seriye yeni oyun çıkarmazlar bence bu Valhalla serinin son 3 oyununun 1. si olabilir bence şu minevra hikayesini ilerletirler sonra da bırakırlar peşini gibime geliyor.
 

Geri
Yukarı