Sırlarımı unutamıyorum

Kyoyoot

Decapat
Katılım
7 Eylül 2021
Mesajlar
3
Her insanda sır vardım. Kimi büyük, kimi küçük, benim de sırlarım var. Sadece benim bildiğim ve mezara götüreceğim, bana ait sırlar ama benim sorunlarım farklı.
Sorunlarım ve sorularım şunlar:

1) Ben bu sırlarımı sürekli hatırlıyorum. Uyumadan önce, okulda her an bu sırlarımı düşünüyorum. Normal insanların bu sırlar ayda 1 kere aklına gelirken, ben her an hatırlıyorum bu sırlarımı. Bunların her an aklıma gelmesini istemiyorum. Ne yapmalıyım?

2) Bu sırları bir tek ben bildiğim için ve kimseye söylenmeyeceği için içim daralıyor. Sizi kimseye söylemediğiniz sırları içinizde tutmak sizi sıkmıyor mu? Beni sıkıyor. Ne yapmalıyım sizce?

3) Bunları nasıl önemsemem? Bir de bunlar arkadaş ortamında, aile ortamında mutluyken bir anda aklıma gelip mutluykenki halimi mahvediyor. Bunların olabildiğince aklıma gelmemesini istiyorum. Ne yapmalıyım, bu olayları beynimin en arkasına nasıl atarım?

4) Diğer insanların da (sizde dahil) kimseye söylemediği, benden ve ailesinden, arkadaşlarından sakladığı sırları var mıdır?

5) Eski anıları unutmak için ne yapmalıyım?
 
Gerçek anlamda biriyle paylaşmadığım tabii ki birçok şey var hayatımda fakat bu kadar dert etmeye gerek yok. Eğer gerçekten böyle bir sorun yaşıyorsanız yazmanızı tavsiye ederim. Belki bir günlük belki bir ajanda gibi yazın. Birinin okumasından endişe ederseniz yakarsınız. En azından içiniz boşalmış olur.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı