Hocam öyle pek olmuyor dün itiş günüydü omuz triceps göğüs çalıştım onlarda ağrıyor bugün çalışabileceğim bacak kalıyor onu da çalışırsam program bozulur, karışık olur. Gideyim kardiyo yapayım bari.Başka yeri çalıştır![]()
Hocam dün omuz triceps göğüs çalıştım onlarda ağrıyor.Göğüscugunu calistir
Veya yeni başladıysan olabilir alışana kadarAğrıların genel senebi yetersiz beslenme olabilir bende bir aralar yemiyordum ve ağrılar oluyordu sonra bir yemeye başladım ağrılarım kesildi.
Ben öyle yapıyorum, programın bozulacağını düşünmüyorum.Hocam öyle pek olmuyor dün itiş günüydü omuz triceps göğüs çalıştım onlarda ağrıyor bugün çalışabileceğim bacak kalıyor onu da çalışırsam program bozulur, karışık olur. Gideyim kardiyo yapayım bari.
Hocam 5 aydır yapıyorum ama 2 hafta ara vermiştim ondan olabilir.Ağrıların genel senebi yetersiz beslenme olabilir bende bir aralar yemiyordum ve ağrılar oluyordu sonra bir yemeye başladım ağrılarım kesildi.
Veya yeni başladıysan olabilir alışana kadar
Hocam 5 aydır yapıyorum ama 2 hafta ara vermiştim ondan olabilir.
Hayır o bölgeyi çalışmamalısın. Eğer ağrın normal kas ağrısı ise sıkıntı yok. Ama normalin dışındaysa kesinlikle o bölgeyi es geçmelisin 3-4 gün sonra tekrar rutin tempona dönebilirsin. Vücut kendini onarsın. Sağlık herseyden önemlidir bunu unutma.Arkadaşlar haftada 2 kere sırt antrenmanı yapıyorum. Bu hafta son yaptığım antrenmandan beri sırtım ağrıyor. Normalde bugün de sırt antrenmanım var sizce gitmeli miyim?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.