Sırt programı nasıl?

sinanemre_trn

Decapat
Daha fazla  
Haftada 4 gün salona gidiyorum ve haftanın 1 günü sırt çalışıyorum sırt programım şöyle:
Lat pulldown 4x18-15-12-10
T bar row 3X10.
Close grip lat pulldown 4x18-15-12-10
One ARM dumbell row 3X10.
Sizce nasıl ya da önerebileceğiniz bir şey var mı şunu şunla değiştir vs.

Şu ara close grip lat pulldown yerine barbel row yapıyorum.

Barbell row da yapıyorsanız çok fazla row hareketi var. Bitirici olarak pullover koyabilirsiniz 2-3 set. Ayrıca tekrar sayıları çok yüksek, 18 tekrar çıkaracağınıza kiloyu arttırıp kendinizi zorlayın biraz, ben maksimum 12 tekrar yapıyorum.

Haftada 4 gün salona gidiyorum ve haftanın 1 günü sırt çalışıyorum sırt programım şöyle:
Lat pulldown 4x18-15-12-10
T bar row 3X10.
Close grip lat pulldown 4x18-15-12-10
One ARM dumbell row 3X10.
Sizce nasıl ya da önerebileceğiniz bir şey var mı şunu şunla değiştir vs.

Şu ara close grip lat pulldown yerine barbel row yapıyorum.

Hedef tekrar ile tükenişe kadar gidiyor musun?

Hedef tekrar ile tükenişe kadar gidiyor musun?

Son sette bayağı zorlanıyorum

Barbell row da yapıyorsanız çok fazla row hareketi var. Bitirici olarak pullover koyabilirsiniz 2-3 set. Ayrıca tekrar sayıları çok yüksek, 18 tekrar çıkaracağınıza kiloyu arttırıp kendinizi zorlayın biraz, ben maksimum 12 tekrar yapıyorum.

Barbel rowmu One ARM dumbell rowmu hangisini programımda tutmalıyım birinin yerine close grip latpulldown yapacağım ona göre.

Barbel rowmu One ARM dumbell rowmu hangisini programımda tutmalıyım birinin yerine close grip latpulldown yapacağım ona göre.

Kişisel tercihim dumbell row olurdu fakat bu kişiden kişiye göre degisir. Hangisinde sırtınızi daha iyi hissediyorsunuz? Kendinizi hangisinde zorlayabiliyorsunuz? Bu sorulara göre seçim yapmak daha sağlıklı olur.

Kilo arttırma bakımından bar egzersizleri daha iyi, eşitsizlik vesaire varsa kanat kaslarınızda, dumbell daha iyi. Önce kendinizi tanıyın.

Wide Grip Rows3 heavy sets8-12 reps with partials (till failure)
Lat Pull Downs3 heavy sets8-10 reps with partials (till failure)
Single Arm Row Machine3 heavy sets8-10 reps with partials (till failure)
T Bar Rows2 sets10 reps with partials (till failure)
Standing Single Arm Cable Rows2 sets10-12 reps with partials (till failure)
Single Arm Cable Pullover2 Sets10-12 reps with partials (till failure)
Lat Pull Downs (Yes, Again)1 setAMRAP (As Many Reps As Possible)
Pull Down/Row Variant Exercise1 set8-10 reps (till failure)

Wide Grip Rows3 heavy sets8-12 reps with partials (till failure)
Lat Pull Downs3 heavy sets8-10 reps with partials (till failure)
Single Arm Row Machine3 heavy sets8-10 reps with partials (till failure)
T Bar Rows2 sets10 reps with partials (till failure)
Standing Single Arm Cable Rows2 sets10-12 reps with partials (till failure)
Single Arm Cable Pullover2 Sets10-12 reps with partials (till failure)
Lat Pull Downs (Yes, Again)1 setAMRAP (As Many Reps As Possible)
Pull Down/Row Variant Exercise1 set8-10 reps (till failure)

Bu sırt programı daha mı iyi reis benimkine göre.

Bende aynı şekil 4-5 hareket 3x10-12 arası ancak çift bölge çalışıyorum haftada 5-6 gün arasında kaldım siz kaç gün gidiyosunuz ?

5 gün gidersem 1 bölge eksik kalıyor diğer hafta başına atmak zorunda kalıyorum. ( 1 ay fullbody yaptımda uzun sürüyor )

Bende aynı şekil 4-5 hareket 3x10-12 arası ancak çift bölge çalışıyorum haftada 5-6 gün arasında kaldım siz kaç gün gidiyosunuz ?

5 gün gidersem 1 bölge eksik kalıyor diğer hafta başına atmak zorunda kalıyorum. ( 1 ay fullbody yaptımda uzun sürüyor )
4 gün gidiyordum ben. Eksik kalması çok önemli değil açıkçası ne kadar yoğunlukta yaptığınıza bağlı o bence. Bir hafta gogusu iki gün yapıyordum, yerine göre sirt veya bacak olarak değişiyordu. Hangisini eksik hissedersem kalan güne onu koyuyordum.

4 gün gidiyordum ben. Eksik kalması çok önemli değil açıkçası ne kadar yoğunlukta yaptığınıza bağlı o bence. Bir hafta gogusu iki gün yapıyordum, yerine göre sirt veya bacak olarak değişiyordu. Hangisini eksik hissedersem kalan güne onu koyuyordum.
Anladım bendede eksik kalacak sanırım dediğiniz gibi koyarım 4-5 gün yeterli olur herhalde.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı