"Şişirilmiş Balon" dediğiniz şeyler

Valorant PUBG Mobile overrated bence.
 
RX7'nin şişirilecek bir yanı yok çünkü. Farklı sadece. Yağ yakan, her alınan swaplanan bir araba. GT-R da Supra kadar olmasa da Hype yarattı. Supra'daki fark ise motorunun çok daha dayanıklı olması. Ortalıkta Supra Supra diye gezenler işten gram anlamayan ehliyeti bile olmayan çocuklar genelde. O arabadan ayrı bir konu yani. :D
 
Valorant'ta haklisin ama Opera GX hakkında niye böyle düşünüyorsun?
Vallahi hocam ağır hareket ediyor, ya kaliteli olabilir ama cidden bu da gereğinden fazla ilgi gördü. Brave ve Firefox neden bu kadar kullanılmıyor?
 
Kötü araba demedim ki? Sadece gereksız hypelandı, onun yerine neden RX7 veyahut GT-r bu kadar şişirilmedi? Ben Supra'yı severim, ama cidden dışarıda supra diye bağıran insanlar cılkını çıkardı. Yani her gördüğü arabaya "abi bu supra mı ya sutututu" diyenler şişirdi. Yoksa güzel araba, bir efsane, bir sembol resmen. Ama bu kadar şişirilmesi gereksiz.

Aynen.
 
Kötü araba demedim ki? Sadece gereksız hypelandı, onun yerine neden RX7 veyahut GT-R bu kadar şişirilmedi? Ben Supra'yı severim, ama cidden dışarda Supra diye bağıran insanlar cılkını çıkardı. Yani her gördüğü arabaya "Ağbi bu Supra mı ya sutututu" diyenler şişirdi. Yoksa güzel araba, bir efsane, bir sembol resmen. Ama bu kadar şişirilmesi gereksiz.

2JZ motor, bırakta abartalım. Dünya böyle blok görmedi stok olarak.
 

Geri
Yukarı