Güncellemek isterim, gittigidiyor'da kargo dahil 220 TL'ye bulmuştum, 10 TL indirim vardı, 210 TL'ye geldi gayet güzel bir ürün, 2 kişi rahat sığıyor, hele tek kişi binerse çok daha rahat oluyor, internette gördüğüm kadar küçük değilmiş, yalnız 3 kişi zor biniliyor, 3 kişi binilirse kürek çekilmez hale geliyor, kürekler de o kadar kaliteli değil ama idare eder düzeyde, sonuçta " MADE IN CHINA "
Ürün'e puanım: 8,3 / 10
Çinli nasıl sığdırmışsa şişirdikten sonra havasını tamamen aldım bir türlü sığmıyor kutuya, zar zor sığdırdım, küreği pompasını da ayrı kutuya koydum. 3 kişi olarak çocuklar binebilir rahatça, 2 kişi çok rahat binebiliyoruz, orta da boş yer bile kalıyor, döner falan bile yenilirHayırlı olsun. Made in China olmayan şey mi var sanki. Kürekleri 1-2 yetişkin için açılmak, uzun süre gezmek için iyi. 3 kişi ancak 12-13 yaşındaki zayıf çocuklar biner sığ alanda eğlencesine. Yanında yama zımbırtısı verdiler mi bilmiyorum ama uzun süre kullanırsınız o botu, bir kaç kere delinse bile güzel bir yamayla sıfır gibi oluyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.