Meraklıbirisi145 Hectopat Katılım 3 Temmuz 2021 Mesajlar 238 Çözümler 1 5 Kasım 2024 #1 PC açılırken nedensizce bazen CPU Overheating Alert uyarısı alıyorum ama CPU soğutucum gayet düzgün çalışıyor, sebebini bilen var mı? Dosya Ekleri 20241104_142249-min.jpg 47,1 KB · Görüntüleme: 55
PC açılırken nedensizce bazen CPU Overheating Alert uyarısı alıyorum ama CPU soğutucum gayet düzgün çalışıyor, sebebini bilen var mı?
I IMPOSS1BLE Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 11 Eylül 2013 Mesajlar 1.725 Makaleler 20 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Kasım 2024 #2 Meraklıbirisi145 dedi: PC açılırken nedensizce bazen CPU overheating alert uyarısı alıyorum ama CPU soğutucum gayet düzgün çalışıyor, sebebini bilen var mı? Genişletmek için tıkla... İşlemciniz ısındığından hata veriyor olması lazım CPU fanı yerine tamamen oturdu mu? Artı 0 Eksi
Meraklıbirisi145 dedi: PC açılırken nedensizce bazen CPU overheating alert uyarısı alıyorum ama CPU soğutucum gayet düzgün çalışıyor, sebebini bilen var mı? Genişletmek için tıkla... İşlemciniz ısındığından hata veriyor olması lazım CPU fanı yerine tamamen oturdu mu?
A ahmethts16 Centipat Katılım 20 Mayıs 2024 Mesajlar 368 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Kasım 2024 #3 Genel olarak sorunu soğutucu da bulmuş diğer insanlar, kaç derece işlemciniz? Artı 0 Eksi
KS KS Meraklıbirisi145 Hectopat Katılım 3 Temmuz 2021 Mesajlar 238 Çözümler 1 6 Kasım 2024 #4 ahmethts16 dedi: Genel olarak sorunu soğutucu da bulmuş diğer insanlar, kaç derece işlemciniz? Genişletmek için tıkla... İşlemci max 55c IMPOSS1BLE dedi: İşlemciniz ısındığından hata veriyor olması lazım CPU fanı yerine tamamen oturdu mu? Genişletmek için tıkla... Hayır sadece pc açılırken Artı 0 Eksi
ahmethts16 dedi: Genel olarak sorunu soğutucu da bulmuş diğer insanlar, kaç derece işlemciniz? Genişletmek için tıkla... İşlemci max 55c IMPOSS1BLE dedi: İşlemciniz ısındığından hata veriyor olması lazım CPU fanı yerine tamamen oturdu mu? Genişletmek için tıkla... Hayır sadece pc açılırken