Çözüldü Sistem açılırken Monitörde sinyal yok yazıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

oyunbekleyen

Hectopat
Daha fazla  
Bilgisayarı açmayı denediğim de sinyal yok yazıyor. Farklı kablolar denedim, kabloları tak çıkar yaptım ama işe yaramadı bilgisayarı açmadan önce biraz RAM'ler ile uğraşmıştım. Nasıl çözerim bu sorunu?

Çözüm
Değmiş olsan bile tak çıkar yapıp emin olmanda ya da bunları demende fayda var. Zaten mandalı açıp çektiysen ki bu zaten çıkmasına ya da temassızlık yaşamasına sebep olması çok normal.

Hocam selam. Bilgisayarı tamirciye götürdüm işlemcinde azıcık toz birikmiş ondan dolayı dedi.
Bilgisayarı açmayı denediğim de sinyal yok yazıyor. Farklı kablolar denedim, kabloları tak çıkar yaptım ama işe yaramadı bilgisayarı açmadan önce biraz RAM'ler ile uğraşmıştım. Nasıl çözerim bu sorunu?

RAM'leri ters şekilde tak. (A1 soketindekini A2'ye A2'yi A1'e gibi...)
GPU'yu çıkarıp dahili grafik kartı var ise onunla açmayı dene.
Tek RAM şeklinde dene. Bunu 2 ya da 4 kaç RAM varsa görüntü alana kadar devam edebilirsin.
RAM'lerin tam takıldığından emin olmaya özen göster.

Umarım işe yarar bu öneriler.

RAM'leri ters şekilde tak. (A1 soketindekini A2'ye A2'yi A1'e gibi...)
GPU'yu çıkarıp dahili grafik kartı var ise onunla açmayı dene.
Tek RAM şeklinde dene. Bunu 2 ya da 4 kaç RAM varsa görüntü alana kadar devam edebilirsin.
RAM'lerin tam takıldığından emin olmaya özen göster.

Umarım işe yarar bu öneriler.

RAM'leri çılartmadım sadece üstündeki mandalı açıp biraz çektim geri bıraktım.

RAM'leri çılartmadım sadece üstündeki mandalı açıp biraz çektim geri bıraktım.

Değmiş olsan bile tak çıkar yapıp emin olmanda ya da bunları demende fayda var. Zaten mandalı açıp çektiysen ki bu zaten çıkmasına ya da temassızlık yaşamasına sebep olması çok normal.

Hocam selam. Bilgisayarı tamirciye götürdüm işlemcinde azıcık toz birikmiş ondan dolayı dedi.

Dosya Ekleri

• IMG_20230708_182801.jpg
    IMG_20230708_182801.jpg
    127 KB · Görüntüleme: 42
Çözüm

Technopat Haberler

Geri
Yukarı