Bilgisayar açılırken ASUS yazısında kalıyor. Ne klavye ile BIOS ayarlarına girebiliyorum ne de bir işlem yapabiliyorum. Bilgisayara bağlı olan tüm cihazları çıkardım BIOS pilini söktüm RAM'leri teker teker dendim hatta işlemciyi de değiştirip denedim. En son sadece işlemci ve RAM bıraktım yine de açamadım ne BIOS'u ne Windows'u ne de USB'den boot edebildim.
Yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim sorunun kaynağını buldum kasa üzerinde SATA cihazlara dışarıdan erişim sağlamak için bir bölme var ve SATA cihazları bu bölüme takılıyor bu bölmede bir sorun olmuş galiba kabloları çıkarınca sistem açıldı.
Bende yazıda kalma değil ama yazıdan sonra siyah ekranda kalma, hatta bazen direkt bilgisayardan güç çekmeme sorunu vardı, bios pilini değilştim çıkartıp takmak işe yaramamıştı. Sonrasında da bios güncelledim, tavsiyem yeni pil alıp bir deneyin.
Bende yazıda kalma değil ama yazıdan sonra siyah ekranda kalma, hatta bazen direkt bilgisayardan güç çekmeme sorunu vardı, BIOS pilini değilştim çıkartıp takmak işe yaramamıştı. Sonrasında da BIOS güncelledim, tavsiyem yeni pil alıp bir deneyin.
Bilgisayar açılırken ASUS yazısında kalıyor. Ne klavye ile BIOS ayarlarına girebiliyorum ne de bir işlem yapabiliyorum. Bilgisayara bağlı olan tüm cihazları çıkardım BIOS pilini söktüm RAM'leri teker teker dendim hatta işlemciyi de değiştirip denedim. En son sadece işlemci ve RAM bıraktım yine de açamadım ne BIOS'u ne Windows'u ne de USB'den boot edebildim.
Fazladan raminiz olmadığı için sorunu tam olarak anlayamıyoruz tek çare bir bilgisayar uzmanına götürmen gibi duruyor. Buradan yaptığımız yardımlar sizin imkanlarınıza bağlı sonuçta.
Fazladan RAM'iniz olmadığı için sorunu tam olarak anlayamıyoruz tek çare bir bilgisayar uzmanına götürmen gibi duruyor. Buradan yaptığımız yardımlar sizin imkanlarınıza bağlı sonuçta.