Sistem Açılışta 1 Uzun 2 Kısa Bip Sesi

M5A78L-M için uyarı seslerine baktığımda, bellek hatası alıyorsunuz gibi görünüyor. Mobilde olduğum için dökümanlara bakamadım. Anakart modeli ile siz de bakın derim.
Nereden bakabilirim?
Her sabah aynı şey oluyor ama yine de açılıyor. Az önce de olduğu gibi.
Windows 10 Bellek Tanılama Aracı ile tarama yaptım. Sonuçlar normal gözüküyor. @Recep Baltaş

1.jpg
2.jpg

Bugün de yine aynı şekilde açılmamazlık etti. Sonradan açıldı. Oyunda iken bilgisayar kitlendi. Sonra ne bip sesi verdi ne görüntü geldi. Belleği, BIOS pilini falan çıkartıp taktım. Açıldı. Yine oyuna girdim yine kilitlendi. Bu sefer aynı işlemi 10 dakika bekletip açtım. Oyuna girmeyeceğim. Ekran kartını falan güncelleyeceğim. Fanın bir tanesini temizlerken bir anda çıktı. Baktım içindeki yuva kırılmış. Fandan da olduk.
Bir fikri olan yok mu ya? Bazen haftalarca hiç olmuyor, bazen sürekli oluyor. En çok ihtiyacım olduğu zamanlarda açılmamazlık ediyor kafayı yiyeceğim.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı