Sistem Açılışta No Signal Hatası

AimCraviTe

Megapat
Daha fazla  
Arkadaşlar az önce bilgisayarımı kuruyordum. Fakat DisplayPort'un bir ucunu ekran kartına, diğerini ise monitore bağladığım halde önce Asus logosu geliyor sonra yeşil ekranda HDMI 1- No Signal hatası çıkıyor. Ne yapabilirim?

No Signal, monitöre kasadan sinyal gelmiyor demektir. Bu durumda ilk olarak bir Clear CMOS yapabilirsiniz. Sonrasında belki harici ekran kartını söküp onboard ile görüntü almayı deneyebilirsiniz.
Sistemim RTX 2070, i7 8700 ve Asus tuf b360 pro gaming ana kartı kullanıyorum. Monitor ise Asus 24" LED ROG Strix XG248Q. İlk defa bir pc ye monitor bağlıyorum. Bu konu hakkında yardımcı olur musunuz lütfen?
Sanırım güç kaynağın kablosunu tam takmamışım. Fakat bunu düzeltene kadar ek bir HDMI tarzı bir kablo taktım. Tam olarak ne olduğunu bilmiyorum fakat çok küçük bir mavi ucu vardı dört gen tarzı. Diğer başı ise normal USB3.0.
WhatsApp Image 2019-01-15 at 22.34.47.jpeg

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı