Hocam onun için farklı konu açarsanız daha güzel olur.Peki kasa öneriniz var mı?
Hocam onun için farklı konu açarsanız daha güzel olur.Peki kasa öneriniz var mı?
12-15 bin.Bütçe?
Bütçe nedir.Peki kasa öneriniz var mı?
12-15 bin.Bütçe nedir.
Vallahi ben RX 6600XT alacaktım mis ama onu alana kadar zamlanir diye düşünüp erkenden RX 6500 XT aldım iyi ki almışım 4000 TL'ye aldım 5 ay önce şimdi 4300TL en ucuz benim bildiğim.
İndirimli daha iyi kasalar çıkar mı yoksa aldın, aldın mı? Oyun ve tasarım, render için kullanacağım. Bütçem 12-15 bin arası ama ne kadar az, o kadar iyi tabii ki. PSU, anakart ve diğer bileşenlerin iyi olmasına önem gösteriyorum. Windows 11 kurmayı planlıyorum. Bilgisayarla uğraşmak isteyen, çok bakım yapan, parçalarla uğraşan, test vs. yapan biri değilim. Kafamın rahat etmesini, sorun çıkarmamasını istiyorum. Bu bağlamda sistem önerilerinize açığım.
Cumayı beklemeden almalı mıyız?Aralığa kadar fiyatlar zaten artacak, atıyorum şuan 3000 TL olan monitor 4000 tl olacak, kara cuma günüde indirimli diye onu 3000 yapacaklar bizde indirimli aldık diye sevineceğiz. Durum bundan ibaret.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.