Hazır sistem almak için beklenmeli mi 60.000 TL'ye bugünden alınmalı mı?

Çok teşekkür ederim öneriliniz için.
@Luvyan abi şimdi Premiere ve After Effects için işlemci bir tık önemli diyebilirim o yüzden 9700X ya da 14600k düşündüm şu benchmarka göre

Para olsa keşke 5070 Ti çeksek yanına ama daha monitör vs alacağım o yüzden 5070 alıp güzel bir işlemci ve 32 GB RAM'li bir sistem gayet işime yarar diye düşünüyorum. Senin attığın 5070'li sistemi alsam direk olur sanırım. Soğutucus vs içinde mi o listeye başka bir şey eklemeye gerek var mı abi.

En fazla 65k diyelim abi, çünkü 5-8 arası monitör de eklerim bütçeyi aşıyorum ama yapacak bir şey yok

Çok teşekkür ederim öneriliniz için.
@Luvyan abi şimdi Premiere ve After Effects için işlemci bir tık önemli diyebilirim o yüzden 9700X ya da 14600k düşündüm şu benchmarka göre.

Para olsa keşke 5070 Ti çeksek yanına ama daha monitör vs alacağım o yüzden 5070 alıp güzel bir işlemci ve 32 GB RAM'li bir sistem gayet işime yarar diye düşünüyorum. Senin attığın 5070'li sistemi alsam direk olur sanırım. Soğutucus vs içinde mi o listeye başka bir şey eklemeye gerek var mı abi.

En fazla 65k diyelim abi, çünkü 5-8 arası monitör de eklerim bütçeyi aşıyorum ama yapacak bir şey yok.

Gravix 5ada 360mm soğutucu var 32 GB RAM o RAM'in RGB halide var begeniyorsan secebilirsin RTX 5070 3 model var orada hosuna gideni yine secebilirsin ekleme yapmana hiç gerek yok o sisteme 65k çıkacaksan o 3 ekran kartinin sogutmasina bak tek tek 3 fanli modelde var orada INNO3D'nin bak al kafana göre çok fark olmaz ama bilesin.

@Luvyan
Şuan dediğin gibi topladım abi fiyat ve sistem böyle, alıp geçeyim mi ya. bir de monitör önerir misin acaba valla uğraştırdım seni çok teşekkür ederim.
1758986061995.png

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı