swzyrex Centipat Katılım 10 Eylül 2024 Mesajlar 457 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2025 #1 Sistem boşta işlemi. 95% kullanıyor ve AMD Software Adrenalin Edition'da GPU kullanımı 100% olarak gösteriyor virüs mü var?
Sistem boşta işlemi. 95% kullanıyor ve AMD Software Adrenalin Edition'da GPU kullanımı 100% olarak gösteriyor virüs mü var?
Sslonalkrp Hectopat Katılım 10 Temmuz 2021 Mesajlar 1.467 Çözümler 7 3 Temmuz 2025 #2 Yanlış bilgi En üstteki Sistem Boşta İşlemi'nin Windows ile alakası yok. Son düzenleyen: Moderatör: 3 Temmuz 2025 Artı 0 Eksi
ISquik Decapat Katılım 24 Ağustos 2023 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2025 #3 swzyrex dedi: Sistem boşta işlemi. 95% kullanıyor ve AMD Software Adrenalin Edition'da GPU kullanımı 100% olarak gösteriyor virüs mü var? Eki Görüntüle 2526796 Eki Görüntüle 2526795 Genişletmek için tıkla... Neyin kullandığına bak eğer bilmediğin bir uygulama ise virüs vardır Artı 0 Eksi
swzyrex dedi: Sistem boşta işlemi. 95% kullanıyor ve AMD Software Adrenalin Edition'da GPU kullanımı 100% olarak gösteriyor virüs mü var? Eki Görüntüle 2526796 Eki Görüntüle 2526795 Genişletmek için tıkla... Neyin kullandığına bak eğer bilmediğin bir uygulama ise virüs vardır
ruzgar312 Picopat Katılım 24 Mart 2025 Mesajlar 36 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2025 #4 Ben mi bilgisayar cahiliyim bilmiyorum ama sistem boşta işlemi ne reis Artı 0 Eksi
KS KS swzyrex Centipat Katılım 10 Eylül 2024 Mesajlar 457 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2025 #5 Sslonalkrp dedi: En üstteki sistem boşta işlemi'nin Windows ile alakası yok. Genişletmek için tıkla... Ne yapmalıyım. Artı 0 Eksi
Sslonalkrp dedi: En üstteki sistem boşta işlemi'nin Windows ile alakası yok. Genişletmek için tıkla... Ne yapmalıyım.
ruzgar312 Picopat Katılım 24 Mart 2025 Mesajlar 36 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2025 #6 swzyrex dedi: Ne yapmalıyım. Genişletmek için tıkla... Sağ tıkla ayrıntılar de dosya konumuna git malwerebytes yükle tarat bir şekilde sil virüs o sistem önceliğini de en düşüğe al terminate et Artı 0 Eksi
swzyrex dedi: Ne yapmalıyım. Genişletmek için tıkla... Sağ tıkla ayrıntılar de dosya konumuna git malwerebytes yükle tarat bir şekilde sil virüs o sistem önceliğini de en düşüğe al terminate et
AceTeq Gigapat Zamanın Tanığı Mahalle Bilgisayarcısı Sıvı Nitrojen Katılım 13 Aralık 2016 Mesajlar 8.999 Çözümler 81 Yer Başkent 3 Temmuz 2025 #7 ruzgar312 dedi: Ben mi bilgisayar cahiliyim bilmiyorum ama sistem boşta işlemi ne reis Genişletmek için tıkla... Sistem boşta işlemi, sistemin ne kadarı boşta onu gösteriyor. Artı 0 Eksi
ruzgar312 dedi: Ben mi bilgisayar cahiliyim bilmiyorum ama sistem boşta işlemi ne reis Genişletmek için tıkla... Sistem boşta işlemi, sistemin ne kadarı boşta onu gösteriyor.
KS KS swzyrex Centipat Katılım 10 Eylül 2024 Mesajlar 457 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2025 #8 ruzgar312 dedi: Sağ tıkla ayrıntılar de dosya konumuna git malwerebytes yükle tarat bir şekilde sil virüs o sistem önceliğini de en düşüğe al terminate et. Genişletmek için tıkla... Dosya konumuna gidemiyorum. AceTeq dedi: Sistem boşta işlemi, sistemin ne kadarı boşta onu gösteriyor. Genişletmek için tıkla... Ama neden adrenalinde GPU kullanımı 100? Son düzenleyen: Moderatör: 3 Temmuz 2025 Artı 0 Eksi
ruzgar312 dedi: Sağ tıkla ayrıntılar de dosya konumuna git malwerebytes yükle tarat bir şekilde sil virüs o sistem önceliğini de en düşüğe al terminate et. Genişletmek için tıkla... Dosya konumuna gidemiyorum. AceTeq dedi: Sistem boşta işlemi, sistemin ne kadarı boşta onu gösteriyor. Genişletmek için tıkla... Ama neden adrenalinde GPU kullanımı 100?
AceTeq Gigapat Zamanın Tanığı Mahalle Bilgisayarcısı Sıvı Nitrojen Katılım 13 Aralık 2016 Mesajlar 8.999 Çözümler 81 Yer Başkent 3 Temmuz 2025 #9 swzyrex dedi: Ama neden adrenalinde GPU kullanımı 100. Genişletmek için tıkla... Sistem boşta işlemi, İşlemcinin ne kadarı boşta onu gösteriyor olması lazım. Ekran kartını neyin kullandığını göremiyor musun? Arkada oyun filan mı açık? Artı 0 Eksi
swzyrex dedi: Ama neden adrenalinde GPU kullanımı 100. Genişletmek için tıkla... Sistem boşta işlemi, İşlemcinin ne kadarı boşta onu gösteriyor olması lazım. Ekran kartını neyin kullandığını göremiyor musun? Arkada oyun filan mı açık?
LeFeyn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Kasım 2018 Mesajlar 3.400 Çözümler 19 3 Temmuz 2025 #10 Yanlış hatırlamıyorsam "Sistem boşta" CPU'nun kullanılmayan oranını belirtiyordu. Artı 0 Eksi