Sistem boşta işlemciyi %95 kullanıyor

swzyrex

Centipat
Daha fazla  
Sistem boşta işlemi.
95% kullanıyor ve AMD Software Adrenalin Edition'da GPU kullanımı 100% olarak gösteriyor virüs mü var?

1751554170772.png

1751554147861.png

GPU bölümünü mü atayım?

Bunda da yokmuş. Siz en iyisi virüs taraması yapın. Mining virüsü girmiş gibi duruyor.

Şunu indirin ve ağ istemi ile güvenli modda tarama yapın.

Görev Yöneticisi'nden SS gönder tam ekran şeklinde. Kullanım olarak CPU kısmına tıkla en çok ne kullanıyor ona bakmalıyım.

Hocam şu an Discord ve bilindik şeyler dışında sadece ciex.exe diye bir şey %5 kullanıyor oda bir arkadaşım indirtmişti taramada bir şey çıkmadığı için indirmiştim.

Görev Yöneticisinin İşlemler sekmesinden GPU'ya basıp en çok kullanılan programa bakın. Eğer GPU seçeneğini göremiyorsanız aşağıdaki adımları izleyerek GPU izlenimini açın.

1- "Görev Yöneticisi"ni açın.
2-"İşlemler" sekmesine tıklayın.
3-Bellek> CPU> Disk veya Ağ'a sağ tıklayın.
4- Ardından GPU'ya seçin.

Bunda da yokmuş. Siz en iyisi virüs taraması yapın. Mining virüsü girmiş gibi duruyor.

Şunu indirin ve ağ istemi ile güvenli modda tarama yapın.

Tarattım 9 şey sildi ancak hiçbir şekilde gerileme olmadı.

Görev Yöneticisi'nin işlemler sekmesinden GPU'ya basıp en çok kullanılan programa bakın. Eğer GPU seçeneğini göremiyorsanız aşağıdaki adımları izleyerek GPU izlenimini açın.

1- "Görev Yöneticisi"ni açın.
2-"işlemler" sekmesine tıklayın.
3-bellek> cpu> disk veya ağ'a sağ tıklayın.
4- ardından GPU'ya seçin.

Radeon settings host service 75 kullanıyor.

CPU'da sorun yok, attığınız görsele göre işlemciniz %95 oranında boş. Yani %5'i kullanılıyor.

Evet gpudada sorun yok gibi.

Kaspersky'i dener misiniz üyeliğiniz yoksa hediye edebilirim ama yasak mı bilmiyorum sitede.

Ama virüssel durmuyor.

Hediye etmenize gerek yok zaten var bende ama ondanda bir şey çıkmadı esetten sonra.

Masaüstü ekran kaydı açıksa Radeon ayarlardan kapatıp deneyin, dönüş yapın.

Hocam GPU 0'a düştü ama bazen lazım oluyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı