Sistem boştayken GPU 50 CPU 90 derecede çalışıyor

MSI Dragon Center. Başka yazılım indirip fotoğrafını paylaşayım.

MSI'ın yazılımlarına çok bel bağlanmaz, sen elle tutulur yazılımlara odaklan. AIDA64 indir bir bakalım, bende de MSI donanım var Afterburner'ın FPS sayacı dışında kullanmıyorum. Yapamıyor herifler.

MSI'ın yazılımlarına çok bel bağlanmaz, sen elle tutulur yazılımlara odaklan. AIDA64 indir bir bakalım, bende de MSI donanım var Afterburner'ın FPS sayacı dışında kullanmıyorum. Yapamıyor herifler.
Aynı değerleri gösteriyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Videodaki gibi bir sorun yoktur umarım.

Kasamın hava akışı gayet güzel fakat mevcut konumundan dolayı yeterli havayı alamıyor olabilir. Kasamın konumunu değiştirip öyle deneyeceğim eğer problem devam ediyorsa farklı soğutucu ile deneyeceğim. Eğer sonuçlar videoda ki gibi ise mecburen sıvı soğutucuyu garantisi hala geçerliyse garantiye göndereceğim. Ayrıca teşekkür ederim böyle bir olay olabileceğini bilmiyordum.

Dosya Ekleri

• AIDA64 sıcaklık değerleri.png
    AIDA64 sıcaklık değerleri.png
    109,7 KB · Görüntüleme: 53
Son düzenleme:
Sorun hava akışında olsaydı ekran kartı da anormal sıcaklıklara çıkardı. Bence başka bir soğutucu ayarlamaya çalış, sorun sıvı soğutma damı anlayalım.

Dosya Ekleri

• CPU stok fan ısı değerleri.png
    CPU stok fan ısı değerleri.png
    97,1 KB · Görüntüleme: 41
Şu anda Ryzen 5 3600X in stok fanı ile 78 derecelere kadar gördüğüm değerler.

Ben demiştim soğutucu arızalıdır diye. İmkanınız varsa ya garantiye gönderin ya da iade edip başka bir modele bakın.

@kino @Emma Stone @Emperor4231 müsadenizle size son bir soru sormak istiyorum. Sıvı soğutmamı geçen hafta salı gönderdim. Gönderdiğim soğutucu stoklarında olmadığı için Raijintek EOS 360 Rbw gönderdiler. İnternetten karşılaştırmalarına bakıyorum ve eski soğutucumun altında bi soğutucu. Tüketici haklarımı kullanarak daha iyi bi soğutucu istemeli miyim? Çünkü fiyatlara da bakıyorum arada 200-300 gibi cüzi miktar yok. 800-1000 tl fark var. Kısaca hem performans hemde fiyat anlamında upgrade adı altında daha düşük bi soğutucu göndermişler. Uğraşmaya değer mi?

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı