etdoner30tl
Femtopat
Daha fazla
Hdmi kablosu anakarta takılı değil değil mi?Bilgisayarı hazır sistem olarak aldım yaklaşık 2-3 gün önce geldi, bilgisayarın ekran kartını güç kablolarını taktım çalıştırmayı denedim bilgisayar çalışıyor ama ekran gelmiyor, HDMI kablosunda veya monitörümde sorun yok.
Bilgisayarı hazır sistem olarak aldım yaklaşık 2-3 gün önce geldi, bilgisayarın ekran kartını güç kablolarını taktım çalıştırmayı denedim bilgisayar çalışıyor ama ekran gelmiyor, HDMI kablosunda veya monitörümde sorun yok.
Hazır sistem gelmiş sadece ekran kartını kendisi takmıştır sorun olcağını sanmam.RAM'lerinizin tam takılı olduğuna emin misiniz?
Hazır sistem gelmiş sadece ekran kartını kendisi takmıştır sorun olacağını sanmam.
Yok hocamHdmi kablosu anakarta takılı değil değil mi?
Bilgisayarın arkasından ve camını çıkartıp görüntü atabilir misiniz?Yok hocam
Yok hocam.
Benim bilgisayarda RAM sorun yaratıyordu. Emin olmak istedim ama büyük ihtimal monitörü anakarta bağlamıştır diye düşünüyorum.
Evet, normalde laptopa bağlı kullanınca sorun olmuyor kasaya bağlayınca sinyal yok diyorMonitörü tek başına açtığınızda çalışıyor mu?
Hocam şu şekil bide çalışırken ssd lerden yeşil ışık yanıp sönüyorBilgisayarın arkasından ve camını çıkartıp görüntü atabilir misiniz?
Evet, normalde laptopa bağlı kullanınca sorun olmuyor kasaya bağlayınca sinyal yok diyor.
Hocam şu şekil bir de çalışırken SSD'lerden yeşil ışık yanıp sönüyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.