Bilgisayarım oyun oynarken kendi kendine reset atıyor. Son 2 günden beridir 3 kez oldu. Elektrik gitti-geldi mi diye bakıyorum modem ışıkları aynen yanıyor yani herhalde elektrik gitse modem de kapanıp açılır. Ayrıca lambalar falan sönmüyor. Yani elektriğin gidip gelmesi ile alakası yok herhalde, ne bileyim o anda elektrik voltaj düşmesi olsa PSU bu durumu tolere edip PC'nin reset atmasını engellemez mi?
Sıcaklık değerleri normal, CPU 70 üstünü görmüyor, aynı şekilde GPU'da 70 üstünü görmüyor. Oyun oynarken CPU ve GPU 67-70 arası görünüyor yani reset atmasının sıcaklık değerleri ile ilgisi olduğunu düşünmüyorum, daha önce test yaparken CPU-GPU 90'ları falan görmüştü ama reset atma diye bir şey olmadı.
Bu sorunun nedeni ne olabilir?
Ayrıca reset attıktan sonra PC tekrar açıldığı zaman bazen CS:GO oyununa girmiyor. Yeşil sekme olan oyuna katıl diyorum, internet var her şey normal ama oyuna girmiyor 2 saat ban yedim. Bu durum Valve sisteminden mi kaynaklanıyor yoksa benim sistemle bir ilgisi olabilir mi? Daha önce CS:GO'da internet veya elektrik gidip geldiği zaman oyuna giremeyen var mı?
Sistemim bayağı eski ama işimi görüyor şimdilik.
CPU türü: Quadcore Intel Core i7-950, 3200 MHz.
Anakart adı: ASUS P6x58D-E.
Sistem belleği: Kingston 6 GB (DDR3 SDRAM)
Ekran kartı: AMD Radeon HD 5850.
Güç kaynağı: Thermaltake 600W.
Sıcaklık değerleri normal, CPU 70 üstünü görmüyor, aynı şekilde GPU'da 70 üstünü görmüyor. Oyun oynarken CPU ve GPU 67-70 arası görünüyor yani reset atmasının sıcaklık değerleri ile ilgisi olduğunu düşünmüyorum, daha önce test yaparken CPU-GPU 90'ları falan görmüştü ama reset atma diye bir şey olmadı.
Bu sorunun nedeni ne olabilir?
Ayrıca reset attıktan sonra PC tekrar açıldığı zaman bazen CS:GO oyununa girmiyor. Yeşil sekme olan oyuna katıl diyorum, internet var her şey normal ama oyuna girmiyor 2 saat ban yedim. Bu durum Valve sisteminden mi kaynaklanıyor yoksa benim sistemle bir ilgisi olabilir mi? Daha önce CS:GO'da internet veya elektrik gidip geldiği zaman oyuna giremeyen var mı?
Sistemim bayağı eski ama işimi görüyor şimdilik.
CPU türü: Quadcore Intel Core i7-950, 3200 MHz.
Anakart adı: ASUS P6x58D-E.
Sistem belleği: Kingston 6 GB (DDR3 SDRAM)
Ekran kartı: AMD Radeon HD 5850.
Güç kaynağı: Thermaltake 600W.
Son düzenleyen: Moderatör: